Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769301391 Márka: WOZINSKY

Wozinsky vízálló hátizsák kerékpár csomagtartóhoz, 2 az 1-ben 23l, piros (WBB31RE)


Cikkszám: WBB31RE | EAN/Vonalkód: 5907769301391 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky vízálló hátizsák kerékpár csomagtartóhoz, 2 az 1-ben 23l, piros (WBB31RE)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vízálló kerékpár hátizsák, Wozinsky 2 az 1-ben kerékpár csomagtartó táska - Piros (WBB31RE) A Wozinsky WBB31RE egy táska igazán igényes emberek számára. Rögzítheted a kerékpár csomagtartójához, viselheted a hátadon vagy a kezedben is. Kiállja az esőt, havat és fagyot, megvédve tartalmát a nedvességtől. Nem fél a repedésektől vagy szakadásoktól sem. Ne várj - ismerd meg új Wozinsky kerékpártáskádat! Tökéletes hátizsák kerékpár csomagtartóhoz.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WBB31RE
- Kapacitás: 23 liter
- Anyag: TPU
- Méretek: 58 x 40 x 14 cm
- Súly: kb. 1 kg
- Szín: piros

A Wozinsky WBB31RE kerékpár csomagtartó hátizsák legfontosabb előnyei:
- Háromféleképpen hordozhatod: mint kézitáska, hátizsák vagy kerékpártáska, ami a csomagtartóra rögzíthető
- Sokáig szolgál majd. Ellenáll a kopásnak, karcolásoknak és szakadásnak
- Nem fél az időjárási körülményektől. A gyártó gondoskodott a vízálló anyagról és a varratmentes kialakításról
- Sok dolgot elfér benne. A táska kapacitása akár 23 liter
- A reflektorok garantálják a láthatóságot az éjszakai vezetés során

Háromféleképpen használható kerékpár csomagtartó hátizsák: A Wozinsky WBB31RE táskát háromféleképpen lehet hordozni: a hátadon, a kényelmes fogantyúval a kezedben és a kerékpár csomagtartóján. A hátizsák két állítható, széles pánttal rendelkezik, amelyek biztonságosan és kényelmesen illeszkednek a hátadra, és ami fontos, bármikor betolhatod a pántokat egy zsebbe. A vállmagasságban egy speciális rekeszt találsz - egy zsebet zárral, amelyben egy kerékpár csatt van a csomagtartóhoz való rögzítéshez. Csak nyisd ki a zsebet, rögzítsd a táskát a csomagtartóra, és rögzítsd az alsó tépőzárat a kereten. Kész! Indulhatsz is. Tartós kerékpár csomagtartó hátizsák erős anyagának és kivitelezésének köszönhetően: A Wozinsky WBB31RE kerékpár csomagtartó hátizsák TPU szövetből készült, amely ellenáll a szakadásoknak, kopásnak vagy karcolásoknak. Nem fél a sáros utaktól sem – a szennyeződések nem tapadnak az anyaghoz. A táska rendkívül könnyen tisztítható és tökéletesen védi a tartalmát.

Magas vízállóságú kerékpár csomagtartó hátizsák: Ne félj a széltől és az esőtől – a WBB31RE Wozinsky kerékpár csomagtartó hátizsák teljesen vízálló. Tartós anyag és varratmentes kialakítás tartja távol a vizet. A táska innovatív módon zárja az alaprekeszt: megcsatolhatod a füleit a tetején egy csattal (növelve a táska kapacitását) vagy megcsatolhatod a füleket oldalt (előtte tekerve a táska felső szélét).

23 literes kapacitásával a kerékpár csomagtartó hátizsák sok mindent elfér: Egy rendkívül tágas táskáról van szó. A Wozinsky WBB31RE kapacitása akár 23 liter – így elfér benne egy laptop, kamera, ruhák vagy kerékpár vagy javítóeszközök. A hátizsák külső részén két zseb található, amelyek megkönnyítik az tárgyak rendezését. A táskának egy kivehető belső zsebe is van, amely könnyen felrakható és levehető a patentoknak köszönhetően.

Biztonságban érezheted magad reflektorokkal: A Wozinsky WBB31RE kerékpár csomagtartó hátizsák egyedülálló, minimalista designnal rendelkezik. A sárga szín ellentétben áll a Wozinsky márka jellegzetes fekete háromszögeivel. A táskán reflektív elemeket is találsz, amelyek láthatóvá tesznek éjszakai utazás során. Reflexcsíkokkal ellátott pántok is találhatók a hátizsákon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett