Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976018372368 Márka: Toocki

Vezeték nélküli töltő Toocki TWXC-YJ01 15W (fekete)


Cikkszám: TWXC-YJ01 | EAN/Vonalkód: 6976018372368 | Márka: Toocki

Vezeték nélküli töltő Toocki TWXC-YJ01 15W (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Toocki TWXC-YJ01 15W vezeték nélküli töltő (fekete)
A Toocki TWXC-YJ01 töltő nemcsak egy gyors töltési eszköz, hanem egy lenyűgöző dizájn darabja is. Kompakt mérete, gyors töltési sebessége és biztonsága olyan tulajdonságok, amelyeket minden nap értékelni fog. Élvezheti a praktikus és elegáns megoldást, amely alkalmazkodik az igényeihez.

Simább, azonnali töltés
A beépített tiszta réztekercs nemcsak gyors, de simább töltést is biztosít. A mágneses mező stabilabb, ami garantálja az eszközei biztonságos töltését, és még kényelmesebbé teszi a töltő használatát. Az eszközei automatikusan a töltőhöz vonzódnak, megkönnyítve és meggyorsítva a töltési folyamatot.

Kicsi és hordozható
A Toocki vezeték nélküli töltő nemcsak nagy teljesítményű, hanem praktikus is. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható és ideális utazáshoz. Bárhol magával viheti, hogy mindig készen tartsa eszközeit.

A biztonság a legfontosabb
A TWXC-YJ01 töltő számos védelmi mechanizmussal van felszerelve a biztonságos töltés érdekében. Ezekkel nyugodtan töltheti eszközeit anélkül, hogy aggódnia kellene állapotuk és biztonságuk miatt.

Alaposan átgondolt dizájn
A termék ötvözi a funkcionalitást az ipari esztétikával. Az átlátszó házon keresztül megcsodálhatja a mágneses tekercseket, ami egyedi karaktert ad az eszköznek. Mi több, az átgondolt dizájn révén a Toocki nemcsak egy töltő, hanem egy telefontámasz is. Szabadon használhatja eszközét töltés közben, élvezve a kivételes szabadságot.

Gyártó: Toocki
Modell: TWXC-YJ01
Szín: fekete
Teljesítmény: 15W/10W/7.5W/5W

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett