Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172612672 Márka: Baseus

Baseus Digital LED kijelzős, dupla vezeték nélküli töltő kijelzővel 20W fekete (WXSX010101)


Cikkszám: WXSX010101 | EAN/Vonalkód: 6932172612672 | Márka: Baseus

Baseus Digital LED kijelzős, dupla vezeték nélküli töltő kijelzővel 20W fekete (WXSX010101)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Digital LED kijelzős, dupla Qi vezeték nélküli töltő kijelzővel 20W fekete (WXSX010101). Egy kompakt méretű vezeték nélküli töltő, amely lehetővé teszi az akkumulátor állapotának figyelemmel kísérését és biztosítja, hogy készüléke mindig használatra kész legyen. Egy 2 az 1-ben eszköz, amely két indukciós tekercset tartalmaz, ezáltal növeli a funkcionalitást.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: BS-W528
- Bemenet: Type-C
- Bemeneti áram: DC 9V/2A, 12V/2A Max. (a teljes funkcionalitás érdekében ajánlott egy 25W-os USB-A fali töltő Quick Charge 3.0-val)
- Kimeneti áram: Egy tekercs - 15W Max; Két tekercs - 10W + 10W Max
- Kompatibilitás: QI technológiát használó eszközök töltése
- Méret: 170 x 70 x 7mm
- Súly: 92g

Dupla töltés: Ez a Baseus töltő két független indukciós tekercsel van felszerelve. A magas, 15W-os teljesítmény lehetővé teszi az akkumulátor hatékony töltését a legnépszerűbb eszközökben, különösen az okostelefonokban. Ez jelentős időt takarít meg, amikor például egy okostelefont tölthetsz 15W-on, vagy egy okostelefont és fülhallgatót (15W + 5W), vagy két okostelefont (10W + 10W).

USB Type C kábel mellékelve: A legjobb eredmények elérése érdekében csatlakoztassa a töltőt a mellékelt USB Type C kábellel. Ez támogatja a gyors töltést legalább 3A kimeneti árammal. A vezeték nélküli töltés a lehető legmagasabb teljesítményen fog működni.

Automatikus indítás: A QI technológia használatának köszönhetően a töltés 0.1 másodpercen belül elindul, amint a telefont a közelébe viszed. Ez nagy kényelmet jelent, mivel nem kell kábeleket csatlakoztatni vagy megfelelő alkalmazásokat futtatni.

Masszív kivitelezés: A Baseus légiipari ötvözeteket használt e kütyü elkészítéséhez, amelyek hatékonyabb töltést tesznek lehetővé alacsony hőmérsékleten. Az alumínium garantálja a stabil energiaáramlást, megszakítások vagy lassulások nélkül. Folyamatos működés biztosított a túlmelegedés és annak következményei nélkül. Az ergonomikus forma és olyan elemek használata, mint a kopásálló habpárna csúszásgátló tulajdonságokkal vagy a matt olajréteg a süllyesztett állványon, optimális stabilizálást biztosít a telefon töltés közbeni használatához.

Dizájnos megjelenés: Nehéz figyelmen kívül hagyni ennek a kütyünek a megjelenését. Előállításához tükröző hatású edzett üveggel készült. Az átlátszó elemek a panelen láthatóvá teszik a készüléket, mint például a chip, a biztonsági áramkör és más alkatrészek. A minimalista dizájnnal rendelkező termék rejtett Type-C bemenettel rendelkezik, amely kompatibilis a legmodernebb eszközökkel a piacon. Ez stabil és hatékony töltést tesz lehetővé. Ezenkívül digitális kijelzővel van felszerelve, amely tájékoztat az aktuális töltési teljesítményről.

Biztonság: A gyártó 6 biztonsági funkciót alkalmazott, amelyek jelentősen növelik a töltő használatának kényelmét. Ezek védelem a túlmelegedés, túlterhelés, idegen test jelenléte, túlfeszültség vagy elektromágneses tér ellen. Ez olyan funkcióknak köszönhető, mint az automatikus alvó mód, amikor a telefon teljesen feltöltődött, amely kíméli az akkumulátort és megvédi a túlmelegedéstől. A töltő beépített túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Annak ellenére, hogy alacsonyabb hőmérsékletet generál a működés során, mint az előző verziók, a tűz vagy a ház olvadásának kockázata gyakorlatilag nem létezik még hosszú töltési idő után sem.

Kompatibilitás: A modern QI töltési szabvány egyre több alkalmazási lehetőséget talál az elektronikai eszközökben. Az élenjáró gyártók okostelefonjaikat ezzel a funkcióval szerelik fel, beleértve az olyan márkákat, mint az Apple, a Samsung, a Huawei és a Xiaomi. Alkalmas továbbá más elektronikai kiegészítők, például az AirPods töltésére is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett