Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869625 Márka: Rockbros

Rockbros AS-019-1 biciklis váztáska vízálló 1.6 l - fekete


Cikkszám: Rockbros-AS-019-1 | EAN/Vonalkód: 7016802869625 | Márka: Rockbros

Rockbros AS-019-1 biciklis váztáska vízálló 1.6 l - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros AS-019-1 biciklitáska vázra, vízálló, kapacitás 1.6 l - fekete. Felejtsd el a funkcionalitás és a stílus közti kompromisszumokat a biciklitúrák során. A Rockbros AS-019-1 biciklitáska ötvözi a tartósságot, a könnyű felszerelést és az eleganciát. A keményített, vízálló anyag védi a táska tartalmát az esőtől vagy a sártól. A három állítható tépőzáras pánttal történő könnyű felszerelés biztosítja, hogy a táska bármelyik biciklimodellre illeszkedjen. Ennek a táskának köszönhetően elfelejtheted a zsebedben való dolgok cipelésének kellemetlenségeit. Belefér minden szükséges dolog: a telefontól kezdve a javítóeszközökig, az energiaszeletekig.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: Rockbros AS-019-1
- Kapacitás: 1.6 l
- További jellemzők: vízálló
- Felszerelés helye: bicikliváz
- Rögzítés módja: 3 tépőzáras szalag
- Anyag: 840D nylon, TPU
- Szín: fekete

A Rockbros AS-019-1 biciklitáska legfontosabb előnyei:
- Növeli a tárolókapacitást. A táska minden szükséges dolgot befogad, amire az utazás során szükséged lehet. A 1.6 literes kapacitásnak köszönhetően pénztárca, telefon, belső gumibelső és még sok más is elfér benne.
- Stabil és nagyon tartós. Tartós 840D nylonból készült, így kopásálló. Merev falai segítenek megőrizni az alakját, biztosítva a stabilitást.
- Megvédi a dolgaidat a nedvességtől. A táska vízálló a TPU anyag és a hegesztett cipzáraknak köszönhetően. Nem kell aggódnod az eső miatt vezetés közben.
- Javítja a vezetési kényelmet. A táska karcsú kialakítása nem zavarja a pedálozást. Az ergonomikus forma biztosítja a kényelmet anélkül, hogy akadályozná a lábak mozgását.
- Megkönnyíti a felszerelést. Az állítható tépőzáras rendszernek köszönhetően a táska gyorsan felszerelhető és eltávolítható. A legtöbb hegyi és országúti biciklihez illeszkedik.

Praktikus tárolás minden útra: A Rockbros AS-019-1 biciklitáska kapacitása lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolgot magaddal vihess. Többé nem kell a zsebedben hordani az apróságokat, ami növeli a vezetési kényelmet. Mostantól magaddal viheted a pénztárcádat, telefonodat, javítóeszközöket és más apró tárgyakat, amelyek hasznosak lehetnek egy biciklitúra során.

Tartósság a legmagasabb szinten: A Rockbros AS-019-1 táska 840D nylonból készült, amely kivételes tartósságot garantál. Ez egy kopásálló anyag, ami azt jelenti, hogy a táska több szezonon keresztül is szolgálni fog. Merev falai tovább biztosítják az alakját, ami a dinamikus vezetés során is stabilan tartja a táskát.

A táska ellenáll a könnyű esőnek: Többé nem kell aggódnod az eső vagy a nedves felületek miatt. A Rockbros AS-019-1 biciklitáska vízálló TPU anyagból készült, és hegesztett cipzárakkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a tárgyaid szárazak maradnak az esőben is.

Kényelem és praktikusság a vezetés közben: A Rockbros AS-019-1 biciklitáska maximális felhasználói kényelemre lett tervezve. Karcsú kialakítása nem zavarja a pedálozást, ami lehetővé teszi a szabad mozgást.

Gyors és egyszerű összeszerelés: A Rockbros AS-019-1 biciklitáska összeszerelése rendkívül egyszerű az állítható tépőzáras rendszernek köszönhetően. Gyorsan felszerelheted a biciklire szerszámok nélkül. A sokoldalú rögzítések révén a táska a legtöbb hegyi és országúti biciklihez illeszkedik, így rendkívül sokoldalú kiegészítő.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett