Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869601 Márka: Rockbros

Rockbros C7-BK biciklis táska, nyereg alatti - fekete


Cikkszám: Rockbros-C7-BK | EAN/Vonalkód: 7016802869601 | Márka: Rockbros

Rockbros C7-BK biciklis táska, nyereg alatti - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros C7-BK biciklis táska, nyereg alatti - fekete A Rockbros C7-BK biciklis táska több mint egyszerű kiegészítő - minden kerékpáros kaland hű társa. Négy rekesze tökéletes rendet biztosít belül, és garantálja, hogy a telefon, kulcsok vagy fülhallgató mindig kéznél legyenek. A fényvisszaverő elemek jelentősen növelik az úton való biztonságot. Az állítható tépőzáras pántok révén a felszerelés rendkívül egyszerű és gyors. A Rockbros C7-BK biciklis táska legfontosabb előnyei: - Zsebeket tartalmaz a táska belsejében. Négy belső rekesz segít rendszerezni a tárgyakat és könnyű hozzáférést biztosít.
- Gondoskodik a biztonságról. A fényvisszaverő elemek jelentősen növelik a láthatóságot az úton sötétedés után.
- Felszereléshez nem szükséges szerszám. Az állítható tépőzáras pántokkal könnyen rögzíthető a táska bármelyik bicikli nyerge alá.
- Külső nagy zsebe van. A külső zseb lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférj a kulacshoz vagy a vizes palackhoz anélkül, hogy meg kellene állnod.
- Kivételesen tartós. Kiváló minőségű anyagokból készült. A Rockbros C7-BK táska évekig megőrzi elegáns megjelenését.
Specifikáció: - Márka: Rockbros
- Modell: C7-BK
- Kapacitás: 1 l
- Anyag: nylon, poliészter
- Fekete szín
Biztonság úton A Rockbros C7-BK biciklis táska fényvisszaverő elemei jelentősen javítják a kerékpáros éjszakai láthatóságát, így növelve a közúti biztonságot. Egyszerű felszerelés Az állítható tépőzáras pántok segítségével könnyen rögzíthető a táska a nyereg alá. A legtöbb bicikli modellel kompatibilis, és nem igényel szerszámokat. Kényelem az úton A külső zseb a kulacsnak vagy vizes palacknak felbecsülhetetlen kényelmi funkció minden kerékpáros számára. Lehetőséget ad arra, hogy könnyedén hidratálj anélkül, hogy meg kellene állnod.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett