Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432224 Márka: Rockbros

Rockbros C49 motoros táska


Cikkszám: 30120040001 | EAN/Vonalkód: 5906168432224 | Márka: Rockbros

Rockbros C49 motoros táska


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Indulj el a következő utadra a különleges Rockbros C49 motoros táskával, amely ötvözi a funkcionalitást, a kényelmet és a biztonságot. Az akár 7 literes kapacitással és több rendelkezésre álló rekesszel nemcsak elegendő helyet biztosít a lényeges tárgyak számára, hanem könnyen rendszerezhetővé is teszi őket. Emellett nagyon egyszerűen összeszerelhető, és szükség esetén hátizsákként is használható.

Sokoldalúság és kapacitás
A körülbelül 7 literes kapacitással a Rockbros táska ideális lesz a legtöbb motoros számára. Például könnyen elfér benne a telefonod, a pénztárcád, a vezeték nélküli fülhallgató és a powerbank is! Sőt, a termék belseje kis rekeszekre van osztva - így minden tárgy megtalálhatja a saját helyét, és könnyen rendszerezhető marad. A C49 táska kényelmes, széles nyílással rendelkezik, duplacipzárral, hogy gyorsan hozzáférhess minden lényeges tárgyhoz.

Egyszerű telefonkezelés
A táska egy speciális zsebbel van ellátva a telefonod számára, amely lehetővé teszi az érintőképernyő használatát problémamentesen. Ez különösen hasznos a navigáció használata közben. Mostantól kényelmesen követheted az útvonalad anélkül, hogy megszakítanád az utadat!

Egyszerű telepítés és kényelmes használat
A táska rögzítése gyors és egyszerű, így rövid idő alatt a motorodra rögzítheted és elindulhatsz. Az olyan elemek, mint a fém csatok és az állítható tépőzáras rögzítőpántok nemcsak azt biztosítják, hogy a C49 a legtöbb járműmodellhez illeszkedjen, hanem a szükséges stabilitást is garantálják - még rendkívül dinamikus vezetés közben is. Azonban ezzel nincs vége - a termék hátizsákként is kiválóan használható.

Biztonság minden körülmény között
A táska vízálló borítással érkezik, amely megvédi a benne tárolt tárgyakat az esőben is. Többé nem kell aggódnod, ha hirtelen elkezd esni az eső az utazásod során! Ezenkívül a C49 gyártása során használt anyagok, mint a PU és az EVA műanyag, biztosítják annak tartósságát és deformációállóságát.

Stílusos és funkcionális kialakítás
A Rockbros C49 motoros táska modern, stílusos dizájnnal is büszkélkedhet. A márka nagy, fényvisszaverő logója biztosítja a láthatóságot még alacsony fényviszonyok között is, extra biztonságot nyújtva éjszakai motorozás során. A kényelmes gumifogantyú megkönnyíti a termék szállítását, míg az alsó rész csúszásmentes pántjai biztosítják a stabilitást.

Gyártó: Rockbros
Név: Motoros tank táska
Model: 30120040001
Anyag: PU + 5mm EVA + bársony + 600D szövet
Súly: Kb. 827 g
Méret: 9 x 17 cm
Kapacitás: Kb. 7 l

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett