Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641665 Márka: Baseus

Baseus Enjoyment Pro USB-C (anya) / Lightning (apa) 60W autós töltő - fekete


Cikkszám: C00057803111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172641665 | Márka: Baseus

Baseus Enjoyment Pro USB-C (anya) / Lightning (apa) 60W autós töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Enjoyment Pro USB-C (női) / Lightning (férfi) 60W autós töltő - fekete Válts minden autós utazást teljesen feltöltött élménnyé a Baseus Enjoyment Pro autós töltővel. Ez nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő is, amely még kényelmesebbé teszi az utazásodat. Fő előnyök:
- 60W gyors töltés - A Baseus Enjoyment Pro töltővel biztos lehetsz benne, hogy készülékeid azonnal feltöltődnek, köszönhetően a lenyűgöző 60W-os teljesítménynek. Spórolj időt, és élvezd a teljes töltést még rövid utak során is.
- Kompatibilitás USB-C és Lightning - A töltő univerzális USB-C porttal és két beépített Lightning kábellel van felszerelve, így különféle eszközöket tölthetsz vele, függetlenül azok modelljétől vagy márkájától. Kényelmes megoldás számos elektronikai eszköz tulajdonosának.
- Elegáns design - Tűnj ki stílusosan még az autóban is! A fekete Baseus Enjoyment Pro töltő nem csak praktikus eszköz, hanem esztétikus kiegészítő is, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik jármű belső teréhez.
- Tartós konstrukció - Az olyan anyagok, mint az ABS, PC, TPE és az alumínium ötvözet biztosítják a tartósságot és a sérülésállóságot, így a töltő hosszú ideig szolgál majd.
- Kompakt méret - A Baseus Enjoyment Pro töltőt a kényelmes utazás szem előtt tartásával tervezték. Kis mérete azt jelenti, hogy könnyedén elfér bármelyik kesztyűtartóban vagy zsebben, mindig kéznél van, amikor szükséged van rá.
Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Sorozat: Baseus Enjoyment Pro
- Modell: C00057803111-00
- Szín: Fekete
- Anyag: ABS + PC + TPE + alumínium ötvözet
- Bemenet: DC 12-24V/7A
- Kimenet:
- USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- Lightning (kábel): 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- Maximális teljesítmény: 60W
- Kábel hossza: 0.75 m
60W gyors töltés A Baseus Enjoyment Pro töltő lenyűgöző 60W-os teljesítményével gyors és hatékony töltést biztosít, kiküszöbölve a felesleges várakozást és lehetővé téve az azonnali teljes akkumulátor használatát. Kompatibilitás USB-C és Lightning Az USB-C portnak és a beépített USB-C kábelnek köszönhetően a Baseus Enjoyment Pro töltő sokoldalú, lehetővé téve okostelefonok, tabletek és egyéb elektronikai eszközök töltését anélkül, hogy sokféle töltőt kellene magaddal vinned. Elegáns design Tedd elegáns élményt a mindennapi autós utakat a fekete Baseus Enjoyment Pro töltővel, amely nem csak töltési igényeidet elégíti ki, hanem járműved belső stílusát is kiegészíti. Tartós konstrukció A legmagasabb minőségű anyagok, mint például az ABS, PC, TPE és az alumínium ötvözet nem csak tartósságot, hanem a véletlen sérülések elleni védelmet is biztosítanak, így hosszú ideig élvezheted a megbízható töltést. Kompakt méret A töltő szolid méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén elférjen bárhol az autóban, mindig készen állva a használatra, amikor szükség van rá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett