Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112064 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCN05 30W USB-A USB-C mini autós töltő - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-CCN05 30W A+C mini Metal Car Charger | EAN/Vonalkód: 6941237112064 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCN05 30W USB-A USB-C mini autós töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-CCN05 mini autós töltő 30W teljesítménnyel, 2 USB-A és USB-C porttal - fekete. Ez a kompakt töltő kiváló teljesítményt nyújt, bárhol is vagy - akár vezetés közben is! A Joyroom JR-CCN05 töltő 30W-os töltési teljesítménnyel rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot. Kompakt mérete és magas szilárdságú fémből készült kivitele miatt ez a modell megbízható partnerré válik az autóban. A két port - USB-A és USB-C - lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését, és a Power Delivery 3.0 és Quick Charge 3.0 gyors töltési protokollok támogatása azonnali és biztonságos akkumulátor töltést garantál.

A Joyroom JR-CCN05 mini autós töltő legfontosabb előnyei:
- Kapacitás és teljesítmény kompakt formában. A multifunkcionalitás és a kompakt méret egy ideális megoldást eredményez azok számára, akik értékelik a rendet és a hatékonyságot.
- Két eszköz egyidejű töltése. A két USB-A és USB-C porttal rendelkező töltővel az eszközeid mindig használatra készen állnak, bárhol is légy.
- Gyors és biztonságos töltés. A legújabb gyors töltési protokollok támogatása csökkentett töltési időket és megnövelt energiahatékonyságot biztosít.
- Tartósság és megbízhatóság. A fémszerkezet nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem jobb hőelosztást és hosszabb termékélettartamot is garantál.
- Többszintű biztonsági védelemmel rendelkezik. Mindig biztosítja az eszközeid biztonságát a töltés során.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-CCN05
- Bemenet: DC 12-24V
- Kimenet:
- USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A
- PPS: 3.3-11V/3A
- USB-A: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A
- Teljes kimeneti teljesítmény: 30W (max)
- Anyag: alumínium ötvözet, tűzálló PC anyag
- Méretek: 24 x 24 x 46 mm
- Súly: 16 g
- Fekete szín

Fémszerkezet: A Joyroom JR-CCN05 töltő fémburkolata nemcsak esztétikusan készült, hanem ütésálló is, amely hosszú élettartamot garantál. A jobb hőelosztás azt jelenti, hogy a töltő intenzív használat során is megtartja az optimális hőmérsékletet, biztosítva a hatékonyságot és a biztonságot.

Többportos töltés: A Joyroom JR-CCN05 segítségével elfelejtheted a szabad portok hiányából eredő problémákat. Ez a modell lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését maximális hatékonysággal - a Power Delivery 3.0 és Quick Charge 3.0 támogatásával, amelyek gyors és hatékony energiaellátást garantálnak.

Gyors töltési protokollok: Élvezd a villámgyors töltést. A Joyroom JR-CCN05 támogatja a Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0, PPS, Samsung AFC és Huawei FCP protokollokat, így minden eszközöd optimális idő alatt töltődik fel, teljes biztonságban.

Kompakt méretek: A Joyroom JR-CCN05 mini töltő elég kicsi ahhoz, hogy könnyen elférjen az autód kesztyűtartójában vagy zsebében. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a minimalizmust és a rendet, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a hatékonysággal.

A biztonság az első: A beépített védelmeknek köszönhetően a Joyroom JR-CCN05 védi az eszközeidet a túlfeszültség, túlmelegedés és egyéb fenyegetések ellen, teljes nyugalmat biztosítva.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett