Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172658304 Márka: Baseus

Baseus MagPro II okostelefon hűtőventilátor 15W vezeték nélküli töltéssel és állvánnyal - fekete


Cikkszám: B10572900121-00 | EAN/Vonalkód: 6932172658304 | Márka: Baseus

Baseus MagPro II okostelefon hűtőventilátor 15W vezeték nélküli töltéssel és állvánnyal - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus MagPro II okostelefon hűtőventilátor 15W vezeték nélküli töltéssel és állvánnyal - fekete

A Baseus MagPro II sorozat ventilátora optimális hőmérsékletet biztosít okostelefonod számára a legigényesebb helyzetekben is. Hatékonyan csökkenti a telefon hőmérsékletét 20°C-ra, ami elengedhetetlen az akkumulátor élettartama és a stabil teljesítmény szempontjából. A 9 lapátos turbóventilátor és a kiváló minőségű TEC félvezető gyorsan és hatékonyan vezeti el a hőt. Emellett a készülék egyidejű vezeték nélküli töltést és hűtést kínál, maximum 15W teljesítménnyel. Az erős 14N mágnesek garantálják a biztonságos rögzítést a telefonhoz, és az öt szintű biztonsági védelem védi a készüléket mindenféle fenyegetéstől.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus MagPro II B10572900121-00
- Bemenet: 5V/2A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A (max)
- Kimenet: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Teljes teljesítmény: 15W
- Átviteli frekvencia: 110-205KHz 360KHz
- Szín: fekete

A Baseus MagPro II hűtőventilátor legfontosabb előnyei:
- Gyors hűtést biztosít. A 9 lapátos turbóventilátor és a TEC félvezető hatékonyan csökkenti a telefon hőmérsékletét.
- 15W teljesítménnyel tölti a telefont. Egyidejű vezeték nélküli töltést és hűtést támogat - maximális kényelem érdekében.
- Biztonságosan tartja a telefont. A 14N mágnesek erős vonzerőt garantálnak.
- Biztonságos használatot biztosít. Öt szintű biztonsági védelemmel rendelkezik, beleértve az NTC hőmérséklet-ellenőrzést is.
- Teljes kényelmet nyújt. A ventilátor csendes (15 dB) és telefonállvánnyal is felszerelt.

Innovatív hűtés okostelefonod számára
A Baseus MagPro II ventilátor az előrehaladott hűtési technológiának köszönhetően képes a telefon hőmérsékletét optimális 20°C-ra csökkenteni, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. A 9 lapátos turbóventilátor és a kiváló minőségű TEC félvezető együtt dolgoznak a hő elvezetése érdekében. Ez az ideális megoldás játékosoknak és azoknak, akik intenzíven használják telefonjukat, és nem akarják aggódni a készülék túlmelegedése miatt.

Maximum töltési és hűtési teljesítmény
A Baseus MagPro II ventilátor nem csak egy hűtési eszköz, hanem egy fejlett induktív töltő is. Maximum 15W teljesítményt támogatva a készülék lehetővé teszi a telefon gyors töltését még a legigényesebb feladatok során is. Az egyidejű töltés és hűtés lehetősége azt jelenti, hogy telefonod mindig készen áll az akcióra. A legjobb élmény érdekében ajánlott egy PD 36W vagy nagyobb adapter használata.

Biztonság az erős mágneseknek köszönhetően
Nem kell aggódnod, hogy a ventilátor megkarcolja telefonod burkolatát. A Baseus MagPro II ventilátor 14N mágnesekkel van felszerelve, amelyek erős és stabil vonzerőt garantálnak. Ennek köszönhetően a készülék biztosan tapad az iPhone 12-15 sorozat telefonjaihoz. Más modell telefonod van? A készlet tartalmaz egy praktikus fémgyűrűt, amit közvetlenül a telefonodra ragaszthatsz.

Teljes biztonság a telefonod számára
A Baseus MagPro II ventilátor nemcsak kényelmet, hanem teljes biztonságot is nyújt. A termék öt különféle védelmi funkcióval van ellátva, beleértve az NTC hőmérséklet-ellenőrzést, FOD védelemet, rövidzárlat elleni védelmet és túlfeszültség elleni védelmet. Ezek az előrehaladott funkciók megvédik telefonod minden lehetséges fenyegetéstől. Ennek köszönhetően hosszabb élettartamot és biztonságosabb használatot élvezhetsz.

Kényelem és használati könnyedség
Egy praktikus telefonállvány és csendes működés további előnyei a Baseus MagPro II ventilátornak. Az alacsony, mindössze 15 dB zajszint miatt a készülék szinte észrevétlen, ami kényelmet biztosít a játék vagy filmnézés közben. A kényelmes állványnak köszönhetően a telefont optimális helyzetbe állíthatod, ami megkönnyíti mindennapi használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett