Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226486 Márka: Audi

Audi Big Logo összecsukható induktív töltő 3 az 1-ben 0 - szürke


Cikkszám: AUDI000135-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226486 | Márka: Audi

Audi Big Logo összecsukható induktív töltő 3 az 1-ben 0 - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi mágneses töltő három az egyben. Tökéletesség a legapróbb részletekben. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindegyik tulajdonság megtalálható az elit német autógyártó óriás, az Audi szinte minden termékében. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát és fedezzen fel egy új dimenziót a kiegészítők vezeték nélküli töltésében egyidejűleg. Az Audi által gyártott mágneses töltő ezt lehetővé teszi.

A tökéletes anyagok

Ez a lenyűgöző kollekció a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érintse meg a luxust a magas minőségű, sérülésálló anyagoknak köszönhetően, és élvezze e kiegészítő kivételes kényelmét. Ezzel a töltővel egyszerre három eszközt tölthet, és összecsukható, kompakt háza lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye a töltőt. A kis méret lehetővé teszi, hogy kézipoggyászában vagy ruházati zsebében helyezze el. Kiterített állapotban a töltő telefonállványként is szolgál, lehetővé téve a kényelmes és stabil telefontartást függőleges helyzetben.

Jellegzetes részletek

Ennek a kollekciónak a jellemzője a klasszikus elegancia és tökéletesség, amely a legapróbb részletekben is látható. A magas minőségű fém ház gyönyörűen bemutatja azt a luxust, amelyről az Audi márka ismert. Az egészet a jellegzetes AUDI márkalogó egészíti ki, amely elegáns és elit karaktert kölcsönöz a töltőnek.

Műszaki adatok
- Típus: Mágneses töltő
- Bemeneti USB típus C: 5V--3A; 9V--3A; 12V--2.5A
- Vezeték nélküli töltés: 5W/7.5W/10W/15W
- Órák töltése: 2.5W (MAX)
- Fülhallgatók töltése: 5W (MAX)
- Anyag: Fém
- Szín: Szürke
- Kompatibilitás: Támogatja az összes induktív töltést támogató eszközt, dedikált eszközök és MagSafe támogatású tokok számára

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett