Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303841233 Márka: UGREEN

Ugreen CD245 40123 vezeték nélküli Qi / MagSafe töltő 15W USB-C kábellel - fehér


Cikkszám: 40123-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303841233 | Márka: UGREEN

Ugreen CD245 40123 vezeték nélküli Qi / MagSafe töltő 15W USB-C kábellel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Ugreen CD245 töltő kellemes élménnyé teszi a mindennapi okostelefon töltést. A beépített mágnesnek köszönhetően a telefon automatikusan igazodik, ami megszünteti a töltés megszakadásának kockázatát. A legfeljebb 15W gyors töltés lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltse eszközeit. Az univerzális kompatibilitás révén iPhone-okat, AirPods-okat és más eszközöket is tölthet - mindezt egy Qi modul segítségével. Továbbá, az intelligens többlépcsős védelem biztosítja eszközeinek biztonságát, és a kompakt kialakítás lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát még töltés közben is.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: Ugreen CD245 40123
- Dugó: USB-C
- Bemenet: 5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
- Kimeneti teljesítmény: max. 15W
- Kábel hossza: 1 m
- Szín: Fehér

Az Ugreen CD245 vezeték nélküli töltő legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a stabil töltést: A beépített mágnes a telefont úgy helyezi el, hogy a töltés automatikusan elinduljon, és a töltő ne váljon le töltés közben.
- Csökkenti a töltési időt: A töltés támogatása akár 15W teljesítménnyel (PD adapterrel) lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltse eszközeit.
- Sokféle eszközt tölt: Használhatja iPhone-ok MagSafe-el, AirPods fejhallgatókkal és a Qi vezeték nélküli töltési modullal rendelkező telefonokkal.
- Védi az eszközeit: Az intelligens többlépcsős védelem megvéd a túltöltéstől, rövidzárlattól és idegen tárgyak felismerésétől.
- Növeli a használati kényelmet: A kompakt méreteknek (5,9 cm átmérő és 0,6 cm vastagság) köszönhetően töltés közben is kényelmesen használhatja telefonját, például játékra.

Stabil és biztonságos töltés a mágneses igazításnak köszönhetően
Az Ugreen CD245 töltőbe beépített mágnes pontosan elhelyezi a telefont, így a töltési folyamat automatikusan elindul. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a töltő leválása miatt a telefon használata közben.

Gyors töltés a kényelem érdekében
Az Ugreen CD245 töltővel a telefon töltése sosem volt ilyen gyors. Akár 15 W teljesítménnyel támogatja a töltést, ami a PD adapterrel kombinálva lehetővé teszi, hogy az eszközök energiáját azonnal pótolja. Bár az adapter nem tartozék, könnyen találhat egy kompatibilis modellt, amely optimális töltési teljesítményt biztosít.

Univerzális kompatibilitás a nagyobb sokoldalúság érdekében
Az Ugreen CD245 töltő egyik fő előnye az univerzális kompatibilitás. Könnyen tölthet iPhone-okat MagSafe-el, AirPods-okat és minden Qi vezeték nélküli töltési modullal rendelkező eszközt. Ez azt jelenti, hogy nem kell több különböző töltőt használni minden eszközhöz.

Intelligens védelem az eszközei számára
Az Ugreen CD245 töltő intelligens többlépcsős védelemmel van ellátva, amely megvéd a túltöltéstől, rövidzárlattól és felismeri az idegen tárgyakat, például a kulcsokat. A hőmérséklet-szabályozási funkciónak köszönhetően biztos lehet benne, hogy eszközei mindig biztonságban vannak, és a töltés problémamentes.

Kompakt kialakítás a használati kényelem érdekében
Az Ugreen CD245 töltő kompakt méretei rendkívül kényelmes használatot tesznek lehetővé. Az 5,9 cm átmérő és a mindössze 0,6 cm vastagság lehetővé teszi, hogy töltés közben is szabadon használhassa a telefonját, például játékra vagy internetböngészésre. A töltő kis mérete megkönnyíti, hogy utazáskor magával vigye, vagy amikor nincs rá szükség, egyszerűen elrakja a táskájába.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett