Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030435 Márka: Laifen

Laifen Swift Special ionizációs hajszárító (piros)


Cikkszám: SWIFT (RED) SPECIAL | EAN/Vonalkód: 6973833030435 | Márka: Laifen

Laifen Swift Special ionizációs hajszárító (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

66600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Aggódik amiatt, hogy a gyakori hajszárítás károsítja a haját? Vagy folyamatosan azzal a problémával szembesül, hogy haja elektromossá válik és göndörödik? Ha igen, a professzionális Laifen Swift Special ionizációs hajszárító remek választás lesz Önnek! 200 millió negatív ion, több üzemmód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, akár 3 választható fúvóka, könnyű súly és kis méret jellemző a készülékre. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így a termék minőségével versenyez a piac legnépszerűbb hajszárítóival és biztosan megfelel az elvárásainak.

Az egészséges haj érdekében
A Laifen Swift Special hajszárító akár 200 millió negatív iont bocsájt ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A haja simább, kellemes tapintású lesz, és - ami a legfontosabb - úgy formázhatja, ahogy szeretné. A Laifen szárítót használva gyorsan megszárítja haját anélkül, hogy túl meleg levegővel károsítaná. Az érzékelő másodpercenként 100 alkalommal ellenőrzi a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

Különböző üzemmódok
Ön választhatja ki a legmegfelelőbb szárítási módot hajához. A működtetés rendkívül egyszerű - a LED jelzőfény megmutatja, melyik módot választotta. A piros szín azt jelzi, hogy forró levegő (80°C) jön ki a hajszárítóból, a sárga meleg levegőt (50°C), a kék pedig hideg levegőt (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb nyomva tartásával aktiválható a levegő keringetése, amely során váltakozó forró és hideg levegőt élvezhet. Továbbá beállíthatja a teljesítményt és sebességet (magas/alacsony).

Átgondolt dizájn
A Laifen Swift Special hajszárító használatának kényelme érdekében minden részletre odafigyeltek. A készülék 60%-kal vékonyabb és 75%-kal könnyebb, mint a szokásos hajszárítók, így kényelmesen száríthatja haját a csuklójának megerőltetése nélkül. A kompakt méret és könnyű súly lehetővé teszi, hogy akár egy gyerek is könnyedén tartsa és használja a készüléket. Egyszerűen magával viheti az utazásokra, mivel nem fog sok helyet foglalni a táskájában. A Laifen márka hajszárítójának használatával nem kell aggódnia, hogy zavarja a háztartás többi tagjának alvását. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatja haját.

Kielégítő eredmények
A Laifen Swift Special hajszárító tulajdonságai megkönnyítik a hajának formázását, függetlenül a hajtípusától. A szett tartalmaz 2 koncentrátort és egy diffúzort. A hajformázó koncentrátor nagyszerű az egyenes hajhoz. Hullámos hajhoz pedig a készülék egy hajformázó diffúzort tartalmaz. Ezenkívül a készülék használatával haja 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé göndör lesz.

Biztonságos használat
A Laifen Swift Special hajszárító használata teljesen biztonságos, és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. A készülék meghibásodásainak elkerülése és a belépő levegő tisztaságának biztosítása érdekében ajánlott a szűrők rendszeres tisztítása puha ecsettel vagy száraz ruhával. A készülék összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatja a szűrőt, és biztosíthatja a jó minőségű levegőt, amellyel haját szárítja.

A készlet tartalma:
- Laifen Swift Special hajszárító
- 2 koncentrátor
- Diffúzor
- Használati útmutató

Gyártó: Laifen

Modell: Swift Special

Légsebesség: 22 m/s

Negatív ionok: 200 millió/cm³

Zajszint: 59 dB

Feszültség: 120/230 V

Frekvencia: 60/50 Hz

Teljesítmény: 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)

Motor sebessége: 110 000 RPM

Hajszárító méretei: 270 x 70 x 89 mm

A készletben található fúvókák száma: 3

Szín: Piros

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett