Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031210 Márka: Laifen

Hajszárító Laifen Swift SE Special (Lila)


Cikkszám: SE SPECIAL PURPLE | EAN/Vonalkód: 6973833031210 | Márka: Laifen

Hajszárító Laifen Swift SE Special (Lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

56700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szárítsd meg a hajad még hatékonyabban anélkül, hogy a hajad egészségét kockáztatnád. A Laifen Swift SE Special hajszárító kefenélküli motorját használja, amely 105,000 RPM sebességgel működik. Emellett 21 m/s légáramlást biztosít, ami rendkívül hatékonnyá teszi. Nem generál zavaró zajt, és a 200 millió negatív ion hatásának köszönhetően sima és fényes frizurát tesz lehetővé. A készülék különböző hőmérsékleti szinteket támogat, amelyeket színes LED háttérvilágítás jelez. Használata teljesen biztonságos - egy intelligens érzékelő megakadályozza az égési sérüléseket vagy a túlmelegedést. A Laifen elkötelezett a megbízható eredmények mellett, így a nagy teljesítményű hajszárító mellett koncentrátort és diffúzort is találsz a csomagban.

Hatékony szárítás
A Laifen Swift SE Special hajszárító innovatív kefenélküli motorral van felszerelve, amelynek sebessége 105,000 RPM. A levegő sebessége eléri a 21 m/s-t. Ennek eredményeként tökéletesen szárított hajjal rendelkezhetsz mindössze 3-8 perc alatt. A használt megoldás lehetővé teszi, hogy értékes időt takaríts meg, és minimális erőfeszítéssel érj el kívánt eredményeket.

Egészséges, gyönyörű haj
A Laifen gondoskodik a hajad egészségéről. A Swift SE Special hajszárító akár 200 millió negatív iont generál, amelyek segítenek lezárni a haj kutikuláit, hogy gyönyörűen sima és fényes legyen a hajad. Felejtsd el a szöszös hajat és élvezd a frizurád esztétikus megjelenését!

Több hőmérsékleti szint
Készülj fel a hajápolás forradalmára, és igazítsd a Laifen hajszárító működését az igényeidhez. A Swift SE Special modell hűvös levegőt, 50°C-os meleg levegőt és 80°C-os forró levegőt kínál. Egy cirkulációs funkció is rendelkezésedre áll, amely biztosítja a haj egyenletes szárítását és megkönnyíti a formázást. Egy színes LED háttérvilágítás tájékoztat a kiválasztott hőmérsékleti szintről.

Biztonság érdekében
Egy beépített érzékelő valós időben 50-szer másodpercenként ellenőrzi a levegő hőmérsékletét, így hatékonyan kiküszöböli az égési sérülések vagy a hajszárító túlmelegedésének kockázatát. Ezenkívül a készülék egy mindössze 0,2 mm vastag szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a haj beszívását. Így szabadon száríthatod a hajad anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonság miatt.

További kényelmi funkciók
Minden erőfeszítést megtettek annak érdekében, hogy a Laifen készülék használata a lehető legkényelmesebb legyen számodra. A hajszárító rendkívül könnyű - súlya kevesebb, mint 407 g. Ennek eredményeként szabadon száríthatod és formázhatod a hajad anélkül, hogy csukló fájdalmakat tapasztalnál. Emellett a Swift SE Special modell rendkívül csendesen működik, így nem zavarja a háztartás többi tagját. Így bármikor használhatod.

Hosszú élettartam
A Laifen Swift SE Special egy hajszárító, amely hosszú ideig kísér. Élettartama akár 1000 órát is elér, ami évekig tartó használatot jelent. Tedd a próbára a bevált megoldásokat és szerezd be magadnak azt a készüléket, amely megbízhatóan gondoskodik a hajadról!

A készlet tartalma:
- Laifen Swift SE Special hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Használati útmutató

Gyártó: Laifen
Modell: Swift SE Special
Légsebesség: 21 m/s
Negatív ionok: 200 millió
Hőmérséklet-mérés gyakorisága: 50-szer másodpercenként
Zajszint: 59 dB
Teljesítmény: 1500 W
Motor sebessége: 105,000 RPM
Súly: 407 g
Szín: Lila
Kábel hossza: 1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett