Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972391286964 Márka: Coshare

Coshare SuperFlow1 Pro Hajszárító (ezüst)


Cikkszám: HD10E Pro Silver | EAN/Vonalkód: 6972391286964 | Márka: Coshare

Coshare SuperFlow1 Pro Hajszárító (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

44300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Coshare SuperFlow1 Pro Hajszárító (ezüst)
A Coshare HD10E Pro hajszárító nélkülözhetetlen eszköz a mindennapi hajápoláshoz. A 110 000 RPM motor sebessége és a 1600 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszárítsa haját. Három fúvási sebességbeállítást és négy hőfokbeállítást kínál. Az ionizációs technológia használatának köszönhetően haja sima, fényes és kellemes tapintású lesz. A hajszárító rendkívül alacsony hangerővel, könnyű és kompakt kialakítással is lenyűgözi.

Azonnali szárítás
Most sokkal kevesebb időbe telik felkészülni az indulásra! A hatékony szárítást egy kefe nélküli motor biztosítja, amely akár 110,000 fordulat/perc sebességgel működik, 70 m/s erőteljes és egyenletes légáramlást biztosítva. Ennek eredményeként kevesebb, mint 3 perc alatt megszáríthatja a hosszú hajat, míg a rövid hajat akár 2 perc alatt is megszáríthatja. Látni fogja, hogyan változtatja meg a Coshare hajszárító a napi hajápolási rutinját.

Hajápolás
A Coshare hajszárítóval a hajformázás élvezetesebb lesz, mint valaha! A készülék ionizációs technológiát alkalmaz, amely akár 500 millió negatív iont is képes előállítani. Ez a megoldás segít csökkenteni a göndörséget és a statikát, így haja sima, puha és könnyen kezelhető lesz. A fejbőr égése miatt sem kell aggódnia – egy fejlett érzékelő akár másodpercenként 100 alkalommal is figyeli a levegő hőmérsékletét, hogy megakadályozza a hajkárosodást.

Válasszon a rendelkezésre álló beállítások közül
A Coshare gondoskodott a különböző felhasználók igényeiről. A HD10E Pro hajszárító lehetővé teszi, hogy négy hőmérséklet-beállítás és három sebesség-beállítás közül válasszon. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben az Ön preferenciáihoz és igényeihez igazítsa a teljesítményét. Az Ön rendelkezésére áll hideg, meleg és forró levegő, valamint légkeringetési mód. Csak meg kell nyomnia a dedikált gombot – a megfelelő fényjelző színe tájékoztatja a kiválasztott módról.

Felhasználóbarát kialakítás
A hajszárító rendkívül könnyű és kompakt kialakítással lenyűgözi. Súlya mindössze 390 g, így kényelmesen formázhatja a haját anélkül, hogy aggódnia kellene a fáradtság vagy kényelmetlenség miatt. Könnyedén befér a bőröndjébe is, és magával viheti nyaralásra! A 2 méteres kábel még nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Továbbá, a hangerő szintje nem haladja meg az 57 dB-t, így bármikor használhatja, függetlenül a napszaktól.

További tartozékok
A hajszárító mellett további tartozékokat is talál, amelyek megkönnyítik a hajformázást és fantasztikus megjelenést biztosítanak hajának! A diffúzor tökéletes kiegészítő azok számára, akik természetesen göndör hajúak, és segít növelni annak természetes volumenét. A koncentrátor pedig meleg levegő áramlást irányít a haja egy adott területére, így még gyorsabban száríthatja haját! A készlet tartalmaz egy innovatív éteri hegyet is, amely fényes, illatos és kellemes tapintásúvá teszi a hajat.

Tartozékok

- hajszárító
- esszencia gyűrű
- koncentrátor
- diffúzor

Gyártó: Coshare

Modell: HD10E

Szín: ezüst

Zajszint: 55 dB

Súly: 370 g

Méretek: 24,9 × 8,5 × 6,9 cm

Motor sebessége: 110,000 RPM

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett