Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308401803 Márka: InFace

inFace ZH-09G hajszárító (szürke)


Cikkszám: ZH-09G | EAN/Vonalkód: 6971308401803 | Márka: InFace

inFace ZH-09G hajszárító (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az inFace ZH-09G hajszárító egyedi dizájnjával és könnyű súlyával (kb. 380 g) kiváló útitárs. Legfeljebb 65 m/s légáramlást biztosít alacsony zajszint (67 dB) mellett, és motorja 110,000 fordulat/perc sebességgel működik. Az okos LED kijelző könnyű kezelhetőséget garantál. A készülék negatív ionokat generál, hogy hajad kifogástalan állapotban és egészséges megjelenésű legyen. Emellett számos ápolási funkciót kínál, lehetővé téve bőröd ápolását is, és támogatja a 4 hőmérsékleti szintet és 3 légsebességi szintet. Az NTC szenzor figyeli a hőmérsékleti szintet, kizárva a túlmelegedés kockázatát. Ezen felül egy mágneses fúvókát is találsz a csomagban.

Azonnali hajszárítás
Rohanásban vagy reggelente, hogy alaposan megszárítsd a hajadat? Az inFace-el búcsút inthetsz ennek a problémának! A szárító motorja 110,000 fordulat/perc sebességgel működik, így rövid időn belül gyönyörű, száraz hajad lehet. Ezen kívül a légáramlás sebessége eléri a 65 m/s-t, és az áramlás közvetlenül a hajtövekre irányul, garantálva a szinte azonnali száradást.

Ionokkal való ápolás
Az inFace készülék nem csak lenyűgöző sebességgel tűnik ki, hanem páratlan ápolást is nyújt az ionizációs technológiának köszönhetően. A szárító akár 200 millió negatív iont generál, hogy hajad puha legyen. Emellett búcsút inthetsz a haj statikusságának, a szöszösödésnek és a göndörödésnek. Válassz a hajad számára a legjobbat, és nyűgözz le egészséges, gyönyörű és könnyen formázható hajjal minden nap!

Kijelző a könnyebb használatért
Az könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően kényelmesen ellenőrizheted a légáramlás sebességét és a hőmérsékletet. A megfelelő gomb megnyomásával megfordíthatod a motor forgásirányát, ami lehetővé teszi a makacs szennyeződések egyszerű és hatékony eltávolítását. Az alkalmazott megoldás megnöveli a készülék élettartamát. Érdemes megemlíteni az alacsony zajszintet is, amely nem haladja meg a 67 dB-t. Mostantól bármikor száríthatod a hajadat anélkül, hogy felébresztenéd a háztartás többi tagját.

Otthoni spa
Válassz egy olyan készüléket, amely nem csak a hajadat szárítja, hanem annak állapotáról is gondoskodik és arcbőrápolási rituálékat is végrehajthatsz vele. Az inFace szárító fejlett ápolási módjával egy teljesen új világot nyit meg számodra! Meleg borogatást (55°C) kínál, amely hidratáltá és rugalmassá teszi a bőrödet, miközben a pórusaid megtisztulnak és készen állnak kedvenc kozmetikumaid aktív összetevőinek befogadására. Ne pazarold az időt és pénzt drága szépségszalonok látogatására, amikor otthonod kényelmében is élvezheted a professzionális bőrápolást! A négy hőmérsékleti szint és a három légáramlási sebesség lehetővé teszi a készülék működésének testreszabását az igényeidhez. És ez még nem minden! A szárító lehetőséget kínál a meleg és hideg levegő közötti váltásra - csak nyomd meg a megfelelő gombot.

A biztonság érdekében
Az inFace szárító választásával nem kell aggódnod az alkalmazás biztonsága miatt. A készülék pontos NTC monitorozást alkalmaz, amely másodpercenként 100 mérést végez, lehetővé téve, hogy a mikroprocesszor tökéletesen kalibrálja a levegő hőmérsékletét. Ez segít elkerülni a magas hőmérsékletek káros hatásait a hajadra. A ZH-09G az egészséges, fényes haj felé vezető úton tökéletes társ, amelyre mindig számíthatsz!

A csomag tartalmazza:

-Hajszárító

-Mágneses fúvóka

-Használati útmutató

Gyártó: inFace

Modell: ZH-09G

Névleges feszültség: 220-240V~

Névleges teljesítmény: 1500 W

Névleges frekvencia: 50-60Hz

Méretek: 210 x 136 x 59 mm

Súly: kb. 380 g

Kábel hossza: 1,8 m

Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett