Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970237665164 Márka: Soocas

Soocas H5 hajszárító (ezüst)


Cikkszám: H5 GL silver | EAN/Vonalkód: 6970237665164 | Márka: Soocas

Soocas H5 hajszárító (ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soocas H5 hajszárító (ezüst)

A SOOCAS H5 anionos hajszárító kiemelkedik elegáns dizájnjával, erős, 20,000 fordulat/perc motorjával, magas, akár 30 millió negatív ion koncentrációjával és sokféle felhasználási lehetőségével - a mellékelt tartozékok segítségével kényelmesen formázhatod a hajadat. Nézd meg, mit nyerhetsz vele!

Átfogó gondoskodás
A hajad egészségesebb és fényesebb lehet, mint valaha. A SOOCAS H5 gyengéden szárítja meg, megőrizve rugalmasságát és hajlékonyságát, javítva a statikát, és megelőzve a hajvégek töredezését és a göndörödést. Mondj búcsút a göndörödésnek, a statikus problémáknak és a fakó, vonzó színnek - az H5-tel a hajad fényes, sima és nagyszerű kinézetű lesz!

4 működési mód
A SOOCAS szárítót 4 módban működtetheted. Segítségével gyors vagy lassú meleg levegő áramlattal száríthatod a hajadat. Választhatod a természetes szellő opciót is. A cirkulációs mód 5 másodpercig forró levegőt, majd 3 másodpercig hideg levegőt biztosít, ami gyorsan eredményezi a jól szárított, mégis felfrissült hajadat, melynek volumene lenyűgöz majd. Szabadon váltogathatsz a módok között és igazíthatod a szárítót az igényeidhez - hamarosan egészséges, sima hajat élvezhetsz.

Gyors, hatékony, praktikus
Az erős motor, a 6 ventilátorlapát és a spirális légkimenet dizájn hozzájárul a szárító hatékony működéséhez. Akár 1800 watt teljesítményt kínál. A Soocas laboratórium sorozatos tesztjei után felfedezték, hogy ez az érték gyors, hatékony és egyenletes szárítást biztosít göndörödés nélkül. Az 1000 wattos készülékek nem garantálják a hatékony szárítást. Ezzel szemben a 2200 wattos teljesítményű készülékek kiszárítják a hajat. A Soocas tehát bevált megoldásokat biztosít, amelyek garantálják a legjobb eredményeket. Felejtsd el, hogy hajadat károsító, fejbőrt károsító forró levegőnek kellene kitenni. Az H5-tel hajad mindig kiváló állapotban lesz.

Az anionok ereje
Hagyd, hogy millió negatív ion gondoskodjon a küllemedről. Az anionok magas koncentrációjának köszönhetően hajad sima, fényes és hidratált lesz. A SOOCAS H5-tel a hajvégek töredezése is a múlté. Használd ki a negatív ionok rendkívüli erejét és élvezd a gyönyörű frizurát.

Hasznos kiegészítők
Az H5 hajszárító praktikus tartozékokkal van felszerelve, amelyek megkönnyítik az eszköz használatát és lehetővé teszik hajad hatékony formázását. A 360°-ban állítható koncentrátor lehetővé teszi, hogy kényelmesen formázd a hajadat úgy, ahogy szeretnéd.

Teljes védelem
A SOOCAS gondoskodik a biztonságodról. A dupla háló elválasztja hajadat a ventilátortól és minimalizálja az összegabalyodás kockázatát. A koncentrátor dupla rétegű szigetelése biztosítja, hogy ne veszélyeztessen megégés. A levegő hőmérséklete egyenletesen emelkedik, csökkentve hajad károsodásának kockázatát, és esetleges túlmelegedés esetén az eszköz automatikusan kikapcsol. Így nem kell aggódnod - a SOOCAS-kal kényelmes és biztonságos hajápolásban részesülhetsz.

Kényelmes használat
Az H5 hosszú, 1,7 méteres kábellel van felszerelve. Nem kell többé kényelmetlen helyzetben szárítanod a hajadat - a túl rövid zsinór nem fog korlátozni. Kényelmesen használd a szárítót, ahogy szeretnéd. Az eszköz használata is nagyon egyszerű. Egy gombbal bekapcsolhatod, és egy másikkal állíthatod a sebességet. A házon található LED-ek tájékoztatnak a jelenlegi működési módról. Mindez az H5 szárítót könnyen és kényelmesen kezelhetővé teszi.

Elbűvölő dizájn
A szárító tökéletesen illeszkedik a kezedbe, rendkívül könnyű és kompakt - mindössze 510 g, ami egy standard vízespalack súlyának felel meg. Felejtsd el a nehéz eszközöket, amelyek a hajszárítást nehéz és fárasztó feladattá teszik. Az H5 stílusos, futurisztikus dizájnjával is kitűnik, amely 2018-ban Németországban iF Design Award díjat nyert. A modell 2 színváltozatban elérhető - egy klasszikus ezüst és egy kissé merészebb piros színben. Válaszd ki a számodra tökéletes szárítót és élvezd a funkcionális, mégis elegáns eszközt, amely gondoskodik hajadról.

A csomag tartalma:
- hajszárító
- koncentrátor

Specifikációk:

Gyártó: Soocas
Modell: H5
Szín: Ezüst
Teljesítmény: 1800 W
Maximális sebesség: 20000 fordulat/perc
Funkciók: Meleg levegő / Hideg levegő / Ionizálás
Kábel hossza: 1,7 méter

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett