Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974728534069 Márka: ENCHEN

ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító


Cikkszám: AIR 2 Plus | EAN/Vonalkód: 6974728534069 | Márka: ENCHEN

ENCHEN AIR 2 Plus Hajszárító


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Unod már a szálló hajakat, és arról álmodsz, hogy fényes frizurád legyen göndörödés nélkül? Az ENCHEN AIR 2 Plus hajszárítóval mindezt elérheted. A termék erős motorjáról ismert, és lehetővé teszi, hogy gyorsan szárítsd meg hajadat meleg vagy hideg levegővel, anélkül, hogy túl sok zajt generálna. Ráadásul állandó hőmérsékletet tart fent és ionizálja a levegőt, így végül puha, sima hajat kapsz további kozmetikumok használata nélkül! Összecsukható kialakítása lehetővé teszi a hajszárító kényelmes tárolását vagy szinte bármilyen utazásra való magaddal vitelét.

Haj mint a szalonból
Mostantól hajad úgy nézhet ki, mintha épp egy stiliszt formázta volna! Az ENCHEN AIR 2 Plus ionizálja a levegőt szárítás közben, lehetővé téve, hogy milliónyi negatív ion telepedjen le a haj felületén, mely így hidratáltabb, simább és könnyebben kezelhető lesz. A negatív ionok semlegesítik a pozitív ionok hatását, így a haj megszűnik szállni, és bármilyen helyzetben tökéletesen nézhet ki.

Azonnali hajszárítás
Mi teszi ilyen hatékonnyá az ENCHEN AIR 2 Plus-t? A szárító erős, 1800 wattos motorral van felszerelve, amely erőteljes fúvásokat biztosít, melyek rendkívül rövid idő alatt megszárítják a hajat. Ezen kívül a szárító fúvókája 360°-ban forog, így könnyebben elérheted minden hajtincsedet. Hosszú hajad szárítása körülbelül 5-10 percig tart, és az egészséges és hidratált frizura hatását érheted el a végéig! A formázás végén használd a Cool Shot gombot – a hideg levegő még fényesebbé teszi hajadat!

Szárítás, de nem túlszárítás
Az ENCHEN AIR 2 Plus hajszárító segít mindennapi hajápolásodban és hajad tökéletes állapotának megőrzésében! Hogyan lehetséges ez? Az intelligens rendszer állandó szinten tartja a hőmérsékletet, és ha a hőmérséklet az elvárt szint fölé emelkedik, a készülék automatikusan kikapcsol. Ez a megoldás meggátolja a hajszárító túlmelegedését, és ami a legfontosabb, garantálja, hogy a túl magas hőmérséklet ne szárítsa ki a hajadat.

További kényelmi funkciók
Érdemes megjegyezni néhány részletet, amelyek az ENCHEN AIR 2 Plus használatát még kényelmesebbé teszik. A speciálisan tervezett levegőbeömlő elkerüli a haj összegubancolódását, és az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szárító szállítása és tárolása semmilyen problémát nem okoz. A szárító rendkívül könnyű (450 g), és egy 1,8 méteres kábellel van felszerelve, amely teljes kényelmet garantál szárítás közben. Ráadásul a kiváló minőségű anyagok használata biztonságossá teszi a szárítót, és a leégés kockázata gyakorlatilag nem létezik.

A csomag tartalma:
- Hajszárító x 1
- Tartalék fúvóka (koncentrátor) x 1
- Használati utasítás x 1

Gyártó: ENCHEN

Modell: AIR 2 Plus

Súly: 450 g

Méretek: 162 x 80 x 252 mm (fúvóka nélkül) 187 x 80 x 252 mm (fúvókával)

Névleges teljesítmény: 1800 W

Névleges feszültség: 220 V

Kábel hossza: 1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett