Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955578039188 Márka: Deerma

Deerma CF15W hajszárító


Cikkszám: CF15W | EAN/Vonalkód: 6955578039188 | Márka: Deerma

Deerma CF15W hajszárító


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Most egy fodrászatban érezheti magát a saját otthonában! A Deerma CF15W hajszárítóval könnyen, mégis biztonságosan száríthatja meg a haját. Két fokozat és két sebesség közül választhat, a teljesítménye pedig az 1600-2000W-ot is eléri. A készülék rendkívül könnyed és kézhez álló - egyszerűen elviheti egy utazásra. Hozzátartozik egy mágneses formázó fej, amivel könnyedén formázhatja a haját.

Lenyűgöző teljesítmény
Megtapasztalhatja, hogy a hajszárításnak nem kell hosszú időt igénybe vennie. Ez a hajszárító magas teljesítményű és 18,000 rpm sebességgel működik. Ezen kívül egy beépített ventilátorral rendelkezik, valamint 14m3/s sebességű légáramot biztosít. Mindez lehetővé teszi, hogy gyorsan, roncsolódás nélkül megszárítsa a haját.

Két fokozat és két sebesség közül választhat
Állítsa be azt a szárítási funkciót, ami a legjobban igazodik a hajtípusához. A CF15W lehetővé teszi, hogy két sebesség és két fokozat - hideg és meleg levegő - közül választhasson, ami sokkal könnyebbé teszi a hajformázást. Próbálja ki az elérhető opciókat és nézze meg, hogy melyik illik a legjobban az igényeihez!

Mágneses formázó fej
A készlet tartalmaz egy mágneses fejet, ami 360°-ban forgatható, és egyszerűen le- és felszerelhető. Ez könnyebbé teszi a hajformázást és megemeli a hajat a tövénél. A mágneses fej két rétegű szigeteléssel rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy megégeti magát.

Biztonságos használat
A CF15W hajszárítót biztonságos használni és nem roncsolja a hajat. Fejlett hőmérséklet szabályozó rendszerrel van felszerelve, így ha a hajszárító elér egy bizonyos szintet, akkor automatikusan kikapcsol. Ez hatékonyan megvédi a hajszárítót a túlmelegedéstől, így élvezheti a biztonságos használatot.

Elkíséri az utazás során
Nyaralni megy? Most könnyen magával viheti a hajszárítót! A CF15W csupán 0,47 kg, ami könnyebb, mint egy fél literes üveg víz, emellett pedig elég kicsi ahhoz, hogy könnyen elférjen egy bőröndben vagy egy táskában. Többé nem kell feláldoznia a gyors és könnyű hajszárítást az utazások során!

Minden részletében kifinomult
A Deerma CF15W hajszárító ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen beleillik a kezébe és az 1,65 méteres kábel segítségével szabadon mozoghat hajszárítás közben. Ezenkívül a gondosan kialakított dizájn meggátolja, hogy a haj beleakadjon a készülékbe. A készülék nagyon stílusosan néz ki és ellenáll az elhasználódásnak. A hajszárító kék és vörös arany színben érhető el, amelyek elragadóan elegánssá teszik a készüléket.

A doboz tartalma:
- Hajszárító
- Mágneses formázó fej
- Felhasználói kézikönyv

Márka: Deerma

Név: Többfunkciós hajszárító

Modell: CF15W

Teljesítmény: 1600-2000W

Bemeneti feszültség: 220-240V

Forgási sebesség: 18,000 rpm

Légáram sebesség: 14m3/s

Frekvencia: 50-60Hz

Kábel hosszúsága: 1.65m

Súly: 0.47kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett