Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976233676289 Márka: Dreame

Dreame Glory Pocket Hajszárító (arany)


Cikkszám: AHD51-G | EAN/Vonalkód: 6976233676289 | Márka: Dreame

Dreame Glory Pocket Hajszárító (arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

71900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Építse bele a Dreame hajszárítót a mindennapi rutinjába! A Glory Pocket modell 110 000 fordulat/perc sebességű motort használ a gyors szárítás érdekében. Az ionizációs technológia segít a haj megfelelő állapotban tartásában és számos biztonsági funkció küszöböli ki a hajszerkezet károsodásának kockázatát. Az összecsukható kialakítás és a könnyű súly lehetővé teszi a kényelmes tárolást és használatot. A készülék többféle módot támogat, így működését az Ön igényeihez igazíthatja, valamint a zavaró zajok miatt sem kell aggódnia.

Megfelelő eredmények néhány pillanat alatt

Győződjön meg róla, hogy a hajszárításnak nem kell hosszadalmas folyamatnak lennie! A Dreame Glory Pocket hajszárító nagy teljesítményű kefe nélküli motorral van felszerelve, amely eléri a 110 000 fordulat/perc fordulatszámot. A levegő sebessége 70 m/s, így a nedvesség hatékonyan távozik, így a rövid haj szárítása mindössze 40 másodpercig tart. Lenyűgöző teljesítménye ellenére a készülék által keltett zaj nem haladja meg a 60 dB-t, így bármikor elvégezheti rutinját anélkül, hogy felébredne a ház többi tagja. Spóroljon időt és nyűgözzön le mindenkit tökéletes frizurával!

Egészséges, fényes haj

Küzdjön a kócos és az elektromos haj ellen! A Dreame Glory Pocket hajszárító cm³-enként akár 300 millió negatív iont bocsát ki, ami segít csökkenteni a statikus feszültséget és fényes, sima hajat biztosít. A készülék emellett hozzájárul a haj kutikula lezárásához, hatékonyan zárva a nedvességet. Így minden nap hibátlan külsőt élvezhet!

Testre szabhatja a szárítási folyamatot

5 üzemmód közül választhat: hideg levegő, meleg levegő, forró levegő, meleg/hideg ciklus és azonnali hideg levegő. Ez lehetővé teszi, hogy a szárító teljesítményét az Ön igényeihez és stíluspreferenciáihoz igazítsa. Emellett 2 légáramlási sebességfokozat is a rendelkezésére áll. A készülék kezelése egyszerű és intuitív, így könnyedén kiválaszthatja az Önnek megfelelő beállításokat.

Könnyű, összecsukható kialakítás

A Dreame hajszárító súlya mindössze 300 g, így kényelmetlen érzés nélkül száríthatja és formázhatja haját. A Glory Pocket modellt az összecsukható kialakítás is megkülönbözteti - könnyen tárolhatja és szállíthatja. Átmérője mindössze 50 mm, így a készülék nem foglal sok helyet a szekrényben vagy a bőröndben.

A haj biztonságának érdekében

A továbbfejlesztett NTC-érzékelő és a mikroprocesszor együttesen biztosítja a biztonságos hőmérsékletet szárítás közben (57 °C alatt). Forró levegő üzemmódban a hőmérsékletet másodpercenként akár 300-szor is méri, így kiküszöbölhető a haj károsodásának vagy a fejbőr megégésének kockázata.

Tartalma:
- Dreame Glory Pocket hajszárító
- Simító fúvóka
- Styling fúvóka
- Tároló táska
- Használati útmutató

Gyártó: Dreame
Modell: Glory Pocket
Motor típusa: Kefe nélküli
Ionizáció: Igen
Működési módok: 5
Hőmérsékletszabályozás: Igen
Légáramlás: 70 m/s
Súly: 300 g
Hangerő: 60 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett