Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030428 Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen SWIFT SPECIAL (Fekete)


Cikkszám: SWIFT SPECIAL(BLACK) | EAN/Vonalkód: 6973833030428 | Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen SWIFT SPECIAL (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

67800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hajszárító ionizációval Laifen Swift Special (Fekete)

Aggódsz, hogy a gyakori hajszárítás károsíthatja a hajad? Vagy folyamatosan szembesülsz a statikus, kócos haj problémájával? Ha igen, a Laifen Swift Special ionizációs hajszárító nagyszerű választás számodra! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, választható 3 kiegészítő, könnyű súly és kompakt méret jellemzi a készüléket. A Laifen prémium márka, amely minden részletre odafigyel, így a termék minősége vetekszik a piacon lévő legnépszerűbb hajszárítókkal, és biztosan megfelel az elvárásaidnak.

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift Special hajszárító 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább, kellemes tapintású lesz, és – ami a legfontosabb – olyan formát ölthet, amilyet szeretnél. A Laifen hajszárító használatával gyorsan megszáríthatod a hajadat anélkül, hogy túl meleg levegővel károsítanád. Az érzékelő másodpercenként 100-szor figyeli a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

Különböző működési módok

Te választhatod ki, hogy melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. A működtetés rendkívül egyszerű – a LED indikátor jelzi, melyik módot választottad. A piros szín forró levegőt (80°C) jelent, a sárga meleg levegőt (50°C), a kék pedig hideg levegőt (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomva tartásával aktiválhatod a levegő keringetési funkciót, amely során váltakozó meleg és hideg levegőt élvezhetsz. A teljesítmény és a sebesség (magas/alacsony) is állítható.

Átgondolt tervezés

A Laifen Swift Special hajszárító használatát a lehető legkényelmesebbé tették. A készülék 60%-kal karcsúbb és 75%-kal könnyebb a standard hajszárítóknál, így kényelmesen száríthatod a hajad anélkül, hogy megterhelnéd a csuklód. A kompakt méret és a könnyű súly azt jelenti, hogy még egy gyermek is könnyedén tartja a készüléket és száríthatja a haját önállóan. Utazás során is könnyen magaddal viheted, mivel nem fog sok helyet foglalni a táskádban. A Laifen márkájú hajszárító használatával nem kell aggódnod, hogy megzavarod a háztartás többi tagját. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajad.

Elégedettséget nyújtó eredmények

A Laifen Swift Special hajszárító jellemzői megkönnyítik a hajformázást, függetlenül a hajtípustól. A csomag 2 koncentrátort és egy diffúzort tartalmaz. A formázó koncentrátor kiválóan alkalmas egyenes hajra, míg a diffúzor göndör hajhoz készült. Ezen kívül a készülék használata révén a hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé kócos lesz.

Biztonságos használat

A Laifen Swift Special hajszárító teljesen biztonságos és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. Az esetleges működési problémák elkerülése és a hajszárító beömlőjén kijövő levegő tisztaságának biztosítása érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen megtisztítani egy puha ecsettel vagy száraz ruhával. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztán tarthatod a szűrőt és biztosíthatod a hajszárításhoz használt levegő jó minőségét.

A csomag tartalma:

  • Laifen Swift Special hajszárító x1
  • Koncentrátor x2
  • Diffúzor x1
  • Használati útmutató x1

Gyártó: Laifen
Modell: Swift Special
Légsebesség: 22 m/s
Negatív ionok: 200 millió/cm³
Zajszint: 59 dB
Feszültség: 120/230 V
Frekvencia: 60/50 Hz
Teljesítmény: 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)
Motor sebessége: 110 000 RPM
A hajszárító méretei: 270 x 70 x 89 mm
Tippkészlet száma: 3
Szín: Fekete


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett