Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030442 Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (piros)


Cikkszám: Swift (RUBY RED) | EAN/Vonalkód: 6973833030442 | Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Aggódsz amiatt, hogy a gyakori hajszárítás károsíthatja a hajadat? Vagy állandóan azzal a problémával küzdesz, hogy a hajad elektromosan feltöltődik és szöszösödik? Ha igen - a Laifen Swift ionizációs professzionális hajszárító nagyszerű választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorfordulatszám, könnyű súly és kis méret jellemzik az eszközt. Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így a termék minőségével riválisa a legismertebb hajszárítóknak a piacon, és biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

Az egészséges haj érdekében
A Laifen Swift hajszárító 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású, és - ami a legfontosabb - úgy formázhatod, ahogy szeretnéd. A Laifen hajszárítóval gyorsan megszáríthatod a hajadat anélkül, hogy túlzottan meleg levegővel károsítanád. Az érzékelő másodpercenként akár 100-szor is figyeli a levegő hőmérsékletét, így a készülék használata teljesen biztonságos.

Különböző működési módok
Te választhatod ki, melyik szárítási mód a legalkalmasabb a hajad számára. A használata rendkívül egyszerű - a LED jelzőfény megmutatja, melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) áramlik a szárítóból, a sárga - meleg levegő (50°C), a kék pedig - hideg levegő (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb nyomva tartásával aktiválhatod a levegő keringési funkciót, amely során felváltva élvezheted a forró és hideg levegőt. Emellett beállíthatod a teljesítményt és a sebességet is (magas/alacsony).

Átgondolt tervezés
A Laifen Swift hajszárító használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden részletre odafigyeltek. Az eszköz akár 60%-kal vékonyabb és 75%-kal könnyebb, mint a standard hajszárítók, így kényelmesen száríthatod a hajadat anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat. A kompakt méret és könnyű súly azt jelentik, hogy még egy gyerek is képes lesz tartani az eszközt és egyedül megszárítani a haját. A Laifen márkájú hajszárító használatakor nem kell aggódnod a háztartás többi tagjának alvásának megzavarása miatt. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajadat.

Elégedettséget nyújtó eredmények
A Laifen Swift hajszárító tulajdonságai megkönnyítik a frizurák formázását. A formázó koncentrátor nagyszerűen alkalmas lesz az egyenes hajhoz. Ezenkívül a készülék használata révén a hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé szöszös lesz.

A használat biztonsága
A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos és minimálisra csökkenti a haj károsodását a gyakori szárítás miatt. Az eszköz meghibásodásának elkerülése érdekében, valamint annak biztosítására, hogy a szárítóból mindig tiszta levegő áramoljon ki, ajánlott rendszeresen tisztítani a szűrőt puha kefével vagy száraz ronggyal. A készülék összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatod a szűrőt és biztosíthatod a jó minőségű levegőt, amellyel szárítod a hajadat.

Tartozékok:
- Laifen Swift hajszárító x1
- Koncentrátor x1
- Használati útmutató x1

Gyártó
Laifen

Modell
Swift

Levegő sebessége
22 m/s

Negatív ionok
200 millió/cm³

Zajszint
59 dB

Feszültség
120/230 V

Frekvencia
60/50 Hz

Teljesítmény
1400 W (120 V)/1600 W (230V)

Motor fordulatszáma
110 000 RPM

A hajszárító méretei
270 x 70 x 89 mm

A koncentrátor méretei
63 x 35 mm

Szín
Piros

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett