Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970237665157 Márka: Soocas

Soocas H5 hajszárító (piros)


Cikkszám: H5 GL | EAN/Vonalkód: 6970237665157 | Márka: Soocas

Soocas H5 hajszárító (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A SOOCAS H5 anionos hajszárítót karcsú dizájn, erős, 20 000 fordulat/perc motor, magas, akár 30 millió negatív ion koncentráció és sokféle felhasználási mód jellemzi – a mellékelt tartozékokkal kényelmesen formázhatja haját. Nézze meg, mit nyerhet!

Átfogó gondoskodás
A haja egészségesebb és fényesebb lehet, mint valaha. A SOOCAS H5 gyengéden szárítja meg, rugalmasan tartja, javítja a statikusságot, és megelőzi a hajvégek töredezését és a göndörödést. Mondjon búcsút a statikus problémáknak és a fakó, vonzó színnek – az H5 segítségével haja fényes, sima lesz és nagyszerűen fog kinézni!

4 munkamód
A SOOCAS hajszárító 4 üzemmódban működik. Segítségével gyors vagy lassú meleg levegőáramlatban száríthatja a haját. Választhatja a természetes széllökés opciót is. A cirkulációs mód révén az eszköz 5 másodpercig forró, majd 3 másodpercig hideg levegőt fúj, ami jól szárított, mégis felfrissült hajat eredményez, amelynek volumene lenyűgöző lesz. Szabadon válthat a módok között és igazíthatja a szárítót az igényeihez – hamarosan élvezheti az egészséges, sima hajat.

Gyors, hatékony, praktikus
Egy erős motor, 6 ventilátorpengével és egy spirális levegőkimeneti dizájn hozzájárul a szárító hatékony működéséhez. Legfeljebb 1800 watt teljesítményt is képes nyújtani. A Soocas laboratóriuma által végzett tesztek után kiderült, hogy ez az érték biztosítja a gyors, hatékony és egyenletes szárítást göndörödés nélkül. Az 1000 watt teljesítményű eszközök nem garantálnak hatékony szárítást. Másrészt a 2200 watt teljesítményűek száraz hajat okoznak. A Soocas tehát bizonyított megoldásokat kínál, amelyek garantálják a legjobb eredményeket. Felejtse el, hogy a haját káros, pikkelyeket károsító forró levegőnek kell kitenni. Az H5 segítségével a haja mindig kiváló állapotban lesz.

Az anionok ereje
Hagyja, hogy a milliók negatív ionok gondoskodjanak a megjelenéséről. A nagy anion koncentrációnak köszönhetően haja sima, fényes és hidratált lesz. Az SOOCAS H5 segítségével elfelejtheti a töredezett végeket is. Használja ki a negatív ionok rendkívüli erejét és élvezze a gyönyörű frizurát.

Hasznos tartozékok
Az H5 hajszárító hasznos tartozékokkal van felszerelve, amelyek megkönnyítik az eszköz használatát és lehetővé teszik a hatékony hajformázást. A 360°-ban állítható koncentrátor lehetővé teszi, hogy kényelmesen formázza a haját, ahogy szeretné.

Teljes védelem
A SOOCAS biztonságban tartja önt. A dupla háló elválasztja a haját a ventilátortól és minimalizálja az összegabalyodás kockázatát. A koncentrátor dupla rétegű szigetelése biztosítja, hogy ne álljon fenn a leégés veszélye. A levegő hőmérséklete egyenletesen emelkedik, így csökkentve a haj károsodásának kockázatát, és esetleges túlmelegedés esetén az eszköz automatikusan kikapcsol. Nem kell tehát félnie semmitől – a SOOCAS segítségével kényelmes, biztonságos hajápolásra számíthat.

Használati kényelem
Az H5 egy hosszú, 1,7 méteres kábellel van felszerelve. Nem kell többé kényelmetlen helyzetben szárítania a haját – egy túl rövid zsinór nem fogja korlátozni önt. Kényelmesen használja a szárítót, ahogy szeretné. Az eszköz használata is nagyon egyszerű. Egy gombbal bekapcsolja, egy másikkal pedig beállítja a sebességet. A burkolaton található LED-ek tájékoztatják önt az aktuális működési módról. Mindez egyszerűvé és kényelmessé teszi az H5 szárító használatát.

Lenyűgöző dizájn
A szárító tökéletesen illeszkedik a kezébe, rendkívül kézreálló és könnyű – mindössze 510 g-ot nyom, ami egy normál vizespalack súlyának felel meg. Felejtse el a nehéz eszközöket, amelyek megnehezítik és fárasztóvá teszik a hajszárítást. Az H5 szintén kiemelkedik stílusos, futurisztikus dizájnjával, amelyet 2018-ban Németországban iF Design Award-dal ismertek el. A modell 2 színváltozatban kapható – egy klasszikus ezüstben és egy kissé merészebb pirosban. Válassza ki az ön számára tökéletes szárítót, és élvezze egy funkcionális, mégis elegáns eszköz előnyeit, amely gondoskodik a hajáról.

A csomag tartalma:

- hajszárító
- koncentrátor

Specifikáció:

Gyártó: Soocas
Modell: H5
Szín: Piros
Teljesítmény: 1800 W
Maximális sebesség: 20000 fordulat/perc
Funkciók: Meleg levegő / Hideg levegő / Ionizáció
Kábel hossza: 1,7 méter

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett