Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301580 Márka: ANLAN

Nagy Sebességű Hajszárító ANLAN 05-ACFJ31-04E


Cikkszám: 05-ACFJ31-04E | EAN/Vonalkód: 6953156301580 | Márka: ANLAN

Nagy Sebességű Hajszárító ANLAN 05-ACFJ31-04E


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

32800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ANLAN 05-ACFJ31-04E Hajszárító
Az ANLAN 05-ACFJ31-04E Hajszárító praktikus tulajdonságokat és minimalista dizájnt ötvöz, biztosítva a hatékony szárítást és még többet. A fejlett negatív ionizációs technológiának köszönhetően a hajad belülről csillogóvá és hidratáltá válik, miközben minimalizálja a statikusságot. A halk működés, könnyű kialakítás és az intelligens hőmérséklet- és légáram-szabályozó rendszer teszi az ANLAN hajszárítót ideális választássá azok számára, akik értékelik a kényelmet és a haj egészségét.

Egészséges és fényes haj
Az ANLAN 05-ACFJ31-04E Hajszárító negatív ionizációs technológiát alkalmaz, hogy mély hidratálást és fényt kölcsönözzön a hajadnak. Ez a folyamat csökkenti a haj statikusságát is, ami különösen fontos alacsony páratartalom esetén, megőrizve a haj természetes szerkezetét és egészséges megjelenését.

Halk működés: Felhasználói kényelem
A készülék mindössze 60dB zajszinten működik, ami sokkal kellemesebbé teszi a hajszárítást. Az ilyen alacsony zajszint tökéletes azok számára, akik értékelik a csendet és a nyugalmat, különösen a reggeli vagy esti órákban.

Hatékony szárítás: Innovatív Légrendszer
Az egyedülálló szárítási technológia a magas légmennyiségre épül, nem csak a magas hőmérsékletre, így megóvja a hajat a túlhevüléstől és a károsodástól. Két légmennyiség szint (magas és alacsony) és négy hőmérsékleti opció lehetővé teszi az egyéni igényekhez és hajtípushoz való igazítást.

Könnyű és ergonomikus: Felhasználói kényelem
Csak 306g súlyával a hajszárító hihetetlenül könnyű és kényelmes a használata. A felhasználók élvezhetik a szárítás kényelmét még hosszabb ideig tartó használat során is, anélkül, hogy a kezük elfáradna.

Mágneses fúvóka: Könnyű és precíz formázás
A mágnesesen rögzíthető és 360°-ban forgatható fúvóka lehetővé teszi a légáramlás irányának egyszerű változtatását és a pontos formázást. Ez az innovatív megoldás növeli a hajszárító funkcionalitását, lehetővé téve a gyors és hatékony hajformázást.

Szárítási módok: Minden igényre szabva
Az ANLAN 05-ACFJ31-04E Hajszárító négy innovatív szárítási módot kínál, melyek a különböző igényekhez és hajtípusokhoz vannak igazítva. Az első, Gyors Szárítási mód 60°C-on (piros fény jelzi) tökéletes azok számára, akik a sebességet értékelik és gyorsan szeretnék megszárítani hajukat. A második, Kényelmes Szárítási mód 50°C-on (narancssárga fény) gyengéd szárítást biztosít, amely mindennapi használatra alkalmas. A Frissítő Szárítás 30°C-on (kék fény) kiváló lehetőség azok számára, akik könnyedén szeretnék megszárítani hajukat, miközben fenntartják annak természetes nedvességét. Az utolsó mód, Gondoskodás, amely váltakozó forró és hűvös levegő kitöréseivel jár (mindhárom szín villog), ideális a hajápoláshoz, minimalizálva a hőkárosodás kockázatát.

Csomag tartalma
1 x Hajszárító
1 x Fúvóka
1 x Fali tartó
1 x Felhasználói kézikönyv
Márka ANLAN Modell 05-ACFJ31-04E Légmennyiség 5m³ Súly 306g Névleges teljesítmény 1500W Frekvencia 50Hz Feszültség 220-230V Motor sebessége 120000 rpm Kábel hossza 1,8m Zajszint 60dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett