Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972391289781 Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 (fehér)


Cikkszám: HD10E White | EAN/Vonalkód: 6972391289781 | Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Coshare HD10E hajszárító (fehér) A Coshare HD10E hajszárító nélkülözhetetlen eszköz a napi hajápolásban. A 110 000 RPM motor sebessége és a 1600 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszárítsd a hajadat. Három fúvási sebességbeállítással és négy hőmérséklet-beállítással rendelkezik. Az ionizációs technológia használatának köszönhetően a hajad sima és kellemes tapintású lesz. Emellett lenyűgözően halk, könnyű és kompakt kialakítású. Tartalmaz egy innovatív éteri fúvókát is, amely fényessé és illatossá teszi a hajadat.

Gyors szárítás Mostantól sokkal kevesebb időbe telik, hogy felkészülj az indulásra! A kefe nélküli motor a hatékony szárításért felelős, amely percenként akár 110 000 fordulaton működik, biztosítva az erős és egyenletes légáramlást. Ennek eredményeként kevesebb mint 3 perc alatt megszárítja a hosszú hajat, míg a rövid haj mindössze 2 perc alatt megszárad. Nézd meg, hogyan változtathatja meg a Coshare hajszárító a napi hajápolási rutinodat.

A hajad ápolása A Coshare hajszárítóval a hajformázás élvezetesebb lesz, mint valaha! A készülék ionizációs technológiát használ, amely akár 500 millió negatív iont generál. Ez a megoldás segít csökkenteni a göndörödést és a statikusságot, így a hajad sima, puha és kezelhető lesz. Emellett nem kell aggódnod a fejbőr égése miatt sem - egy fejlett szenzor másodpercenként akár 100-szor is ellenőrzi a levegő hőmérsékletét, hogy megakadályozza a haj károsodását.

Válassz a rendelkezésre álló beállítások közül A Coshare minden felhasználó igényeire gondolt. A HD10E hajszárítóval négy hőmérséklet-beállítás és három sebesség-beállítás közül választhatsz. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen igazítsd a teljesítményét a saját preferenciáidhoz és igényeidhez. Rendelkezésedre áll hideg, meleg és forró levegő, valamint légkeringetési mód. Csak meg kell nyomnod a dedikált gombot - a megfelelő színű fényjelző tájékoztat a kiválasztott módról.

A felhasználó igényeire tervezve A hajszárító lenyűgözően könnyű és kompakt kialakítású. Súlya mindössze 390 g, így kényelmesen formázhatod a hajadat anélkül, hogy fáradtnak vagy kényelmetlenül éreznéd magad. Emellett könnyen elfér a bőröndödben, így nyaralásra is magaddal viheted! A 2 méteres kábel még nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Továbbá, zajszintje nem haladja meg az 57 dB-t, így bármikor használhatod, függetlenül attól, hogy napközben vagy éjszaka van.

A csomag tartalma - hajszárító - éteri fúvóka - használati utasítás

Gyártó Coshare Modell HD10E Szín Fehér Névleges teljesítmény 1600 W Motor sebessége 110 000 RPM Légsebesség 70 m/s Negatív ionok 500 millió Fúvási sebességek száma 3 Hőmérsékleti tartományok száma 4 Zajszint 57 dB Súly 390 g Méretek 249 x 85 x 69 mm Kábel hossza 2 m Névleges feszültség 230V Névleges frekvencia 50 Hz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett