Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641658 Márka: Baseus

Baseus Enjoyment Pro USB-C (female) / USB-C (male) 60W autós töltő - fekete


Cikkszám: C00057802111-01 | EAN/Vonalkód: 6932172641658 | Márka: Baseus

Baseus Enjoyment Pro USB-C (female) / USB-C (male) 60W autós töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Enjoyment Pro USB-C (female) / USB-C (male) 60W autós töltő - fekete
Minden autós utazást teljesen feltöltött élménnyé varázsol a Baseus Enjoyment Pro USB-C autós töltő. Nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő is, amely még kényelmesebbé teszi utazását.

Fő előnyök:
- 60W gyorstöltés - A Baseus Enjoyment Pro töltővel biztos lehet benne, hogy készülékei azonnal feltöltődnek az impozáns 60W teljesítménynek köszönhetően. Takarítson meg időt, és élvezze a teljes energiát még rövidebb utak során is.
- USB-C kompatibilitás - A töltő univerzális USB-C porttal és két beépített kábellel van ellátva, lehetővé téve különféle eszközök feltöltését, függetlenül azok márkájától vagy típusától. Kényelmes megoldás különböző elektronikus eszközök tulajdonosainak.
- Elegáns dizájn - Tűnjön ki stílusosan még az autóban is! A Baseus Enjoyment Pro töltő fekete színben nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy esztétikai kiegészítő is, amely tökéletesen illeszkedik bármely jármű belső terébe.
- Tartós konstrukció - Az olyan anyagok, mint az ABS, PC, TPE és alumínium ötvözet biztosítják a tartósságot és az ellenállóságot a sérülésekkel szemben, ami azt jelenti, hogy a töltő hosszú ideig szolgálni fog.
- Kompakt méret - A Baseus Enjoyment Pro töltőt az utazási kényelem szem előtt tartásával tervezték. Kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjen bármely kesztyűtartóban vagy zsebben, mindig kéznél legyen, amikor szüksége van rá.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Sorozat: Baseus Enjoyment Pro
- Modell: C00057802111-01
- Fekete szín
- Anyag: ABS + PC + TPE + alumínium ötvözet
- Bemeneti teljesítmény: DC 12-24V/7A
- Kimeneti teljesítmény:
- USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- USB-C (kábel): 5V/3A, 9V/3A, 10V/2.25A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- Maximális teljesítmény: 60W
- Kábel hossza: 0.75 m

Gyorstöltés 60W
A Baseus Enjoyment Pro töltő az impozáns 60W teljesítményével gyors és hatékony töltést biztosít, kiküszöbölve a felesleges várakozást és lehetővé téve a teljes akkumulátor azonnali használatát.

Kompatibilis az USB-C-vel
Az USB-C portnak és a beépített USB-C kábelnek köszönhetően a Baseus Enjoyment Pro töltő sokoldalú, lehetővé téve okostelefonok, táblagépek és egyéb elektronikus eszközök töltését anélkül, hogy különböző típusú töltőkre lenne szüksége.

Elegáns dizájn
Varázsolja mindennapi autós utazását elegáns élménnyé a fekete Baseus Enjoyment Pro töltővel, amely nem csak a töltési igényeket elégíti ki, hanem a jármű belső stílusához is hozzájárul.

Tartós konstrukció
A legmagasabb minőségű anyagok, mint az ABS, PC, TPE és alumínium ötvözet, nem csak a tartósságot, hanem a véletlen sérülések elleni védelmet is biztosítják, így hosszú ideig élvezheti a megbízható töltést.

Kompakt méret
A töltő ügyes méretei azt jelentik, hogy könnyedén elfér bárhol az autóban, mindig készen áll arra, hogy használatba vegye, amikor szüksége van rá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett