Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851288541 Márka: Remax

2x USB autós töltő, Remax RCC217, 2,4A (fekete)


Cikkszám: RCC217 | EAN/Vonalkód: 6954851288541 | Márka: Remax

2x USB autós töltő, Remax RCC217, 2,4A (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

2x USB autós töltő, REMAX RCC217, 2.4A (fekete)

Szeretnél megbizonyosodni arról, hogy eszközeid mindig használatra készen állnak akár hosszú autós kirándulások során is? A Remax autós töltővel nyugodtan hátradőlhetsz! Segítségével egyszerre akár két eszköz energiáját is gyorsan pótolhatod. Ráadásul speciális kialakításának köszönhetően ez a töltő stabil töltést biztosít még göröngyös úton is.

Gyors töltés
A Remax RCC217 autós töltőt hatékonyság és időmegtakarítás jegyében tervezték. Fejlett technológiáinak köszönhetően gyors töltést biztosít eszközeid számára, miközben biztonságban tartja őket. A töltési sebesség az energia telítettségi szintjétől függ, ami megvédi eszközeidet a túlmelegedéstől és az esetleges meghibásodástól. A Remax RCC217 töltőt használva biztos lehetsz benne, hogy eszközeid optimális idő alatt töltődnek fel, miközben hosszan tartó és biztonságos használatot biztosítanak.

Átgondolt dizájn
A Remax RCC217 autós töltő nemcsak funkcióival, hanem gondosan kidolgozott dizájnjával is kitűnik. Tartós anyagokból készült, kopásálló és időtálló, így megbízható és hosszú élettartamú teljesítményt nyújt. Az eszköz nagy kompatibilitással rendelkezik, így mind telefonok, mind tabletek töltésére alkalmas, univerzális megoldást kínálva különböző igényekhez. Ezenkívül speciális kialakítása révén stabil töltést biztosít még göröngyös úton is, így utazás közben nem kell aggódnod az eszközök véletlen csatlakozásának megszakadása miatt.

Biztonság
A Remax RCC217 prioritásként kezeli eszközeid védelmét és a biztonságos használatot. Lángálló anyagokból készült, minimálisra csökkenti a tűz és az ezzel járó veszélyek kockázatát. Ezenkívül az eszköz a töltés során szabályozza a hőmérsékletet, hogy elkerülje eszközeid túlmelegedését. Ezekkel a fejlett biztonsági funkciókkal biztos lehetsz benne, hogy a Remax RCC217 gondoskodik eszközeidről és megvédi őket a töltés során esetlegesen bekövetkező sérülésektől.

Különböző járművekhez igazítva
Az autós töltőt széles körű felhasználókra és különböző típusú járművekre tervezték. A 12V~24V tartományban lévő univerzális bemeneti feszültséggel tökéletes mind személyautók, mind nagyobb járművek, például SUV-k és teherautók számára. Nem számít, milyen közlekedési módot használsz, biztos lehetsz benne, hogy a Remax eszközeid számára biztosítja az áramellátást, amikor szükséged van rá.

Gyártó: Remax

Modell: RCC217

Szín: Fekete

Bemenet: DC 12 V ~ 24 V, 1.1~05 A

Kimenet: DC 5 V ~ 2.4 A max.

Méretek: 61.7 × 27.5 mm

Anyag: ABS + PC

Portok száma: 2

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett