Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240217115 Márka: ESR

ESR HaloLock Qi2 Mini Vezeték nélküli Töltő 15W MagSafe - Fekete


Cikkszám: 25272-0 | EAN/Vonalkód: 4894240217115 | Márka: ESR

ESR HaloLock Qi2 Mini Vezeték nélküli Töltő 15W MagSafe - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR HaloLock Qi2 Mini egy modern töltő, amely fejlett funkciókkal biztosítja telefonod kényelmes és biztonságos töltését. Az erős mágnesek szilárd kapcsolatot hoznak létre a telefonoddal, ami gyorsabb és megbízhatóbb töltést tesz lehetővé, még a készülék használata közben is. A HaloLock Qi2 Mini gyorsabban tölti telefonodat, mint más MagSafe töltők, köszönhetően a fejlett hőelvezetési kialakításnak, ami a maximális töltési sebességet fenntartja. A megerősített alappal és fonott nejlon külső köpennyel ellátott kábel új megjelenésének és teljes funkcionalitásának megőrzésére lett tervezve. Emellett, a kábelen található extra hosszúságú (1,5 m) szakasznak köszönhetően, szabadon játszhatsz, beszélgethetsz, böngészheted az internetet és mozoghatsz töltés közben is. A szuper vékony és ultra kompakt kialakítás révén a töltő könnyedén elfér a zsebedben vagy a táskádban, hogy útközben is kényelmesen és gyorsan tölthesd a telefonodat. A töltő teljes védelmi funkciókat tartalmaz, beleértve az idegen tárgyak észlelését, a túlmelegedés és a túlfeszültség elleni védelmet, hogy okostelefonod mindig biztonságban legyen.

Az induktív töltő teljes potenciáljának kihasználásához javasoljuk, hogy kapcsold hálózati töltőhöz, amelynek kimeneti teljesítménye legalább 20W (VA) vagy annál nagyobb.
A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonnal vagy beépített mágneses gyűrűvel rendelkező tokkal használható MagSafe esetén.

Termék jellemzői:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Vezeték nélküli, induktív töltés
- Bemeneti feszültség: 9V/2.22A
- Kimeneti teljesítmény: 15W (Max)
- Működik a MagSafe rendszerrel
- Kábel hossza: 150 cm

A szett tartalma:
1 x ESR HaloLock QI2 Mini induktív töltő

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett