Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625332564 Márka: Dudao

Dudao R14 USB-C 30W PD autós töltő - ezüst


Cikkszám: R14 | EAN/Vonalkód: 6976625332564 | Márka: Dudao

Dudao R14 USB-C 30W PD autós töltő - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao R14 autós töltő USB-C 30W PD csatlakozóval - ezüst A Dudao R14 autós töltő biztonságos és gyors töltési folyamatot biztosít eszközeid számára. Ennek köszönhetően nem kell aggódnod a túltöltés, rövidzárlat vagy egyéb potenciális fenyegetések miatt, még a legújabb okostelefon modellek, mint például az iPhone 15 esetében sem. A Dudao R14 töltő minden helyzetben megbízható töltést garantál. A modern technológiai megoldások miatt nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao R14
- Csatlakozó típusa: 1x USB-C
- Bemeneti áram: DC 12-24V
- Kimeneti áram: 5V - 3A, 9V - 3A, 12V - 2.5A
- PPS-1: 3.3V - 5.9V = 3A
- PPS-2: 3.3V - 11V = 2.75A
- Maximális teljesítmény: 30W
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery
- Szín: Ezüst

A Dudao R14 autós töltő legfontosabb előnyei:
- Megvédi a töltött eszközöket a túlmelegedéstől. Az alumínium ötvözetből készült ház hatékony védelmet nyújt a túlmelegedés ellen. A szilárd konstrukció és az oxidációnak ellenálló matt felület garantálja a hosszú termékéletet.
- Számos gyors töltés protokollal kompatibilis, amelyek lehetővé teszik különféle eszközök gyors töltését. Támogatja a Power Delivery 2.0 és 3.0, FCP, SCP és AFC technológiákat.
- Két érintkező pont szilárdan tartja a töltőt a helyén, megakadályozva annak elmozdulását. Még egyenetlen utakon is a töltő a helyén marad, biztosítva a töltési folyamat zavartalanságát.
- Tökéletes választás utazáshoz. Kompakt méretének köszönhetően könnyen illeszkedik bármely autós aljzatba. Kis méretei és könnyű kialakítása miatt kényelmesen használható még kisebb járművekben is.
- Esztétikus kialakítással rendelkezik. Az ezüst ház homokfúvott felülete nem csak elegánsan néz ki, hanem karc- és mechanikai sérülésekkel szemben is ellenálló. Tökéletesen illik bármely autó belső terébe.

Biztonságos utazás egy karnyújtásnyira A Dudao R14 autós töltő biztonságos töltési folyamatot garantál eszközeid számára. Nem kell aggódnod a túltöltés, rövidzárlat vagy egyéb potenciális fenyegetések miatt, például az iPhone 15 esetében sem. A Dudao R14 töltő tökéletes útitárs lesz!

Modern töltő USB-C porttal A Dudao márka technikusai a töltőt a maximumig modernizálták - USB-C porttal látták el, amely akár 30W teljesítménnyel is képes tölteni. Ez azt jelenti, hogy a kütyü kompatibilis lesz sok mobil eszközzel, beleértve az Apple telefonokat és táblagépeket is.

Ne aggódj a túlmelegedés miatt A Dudao R14 töltő erős, alumínium ötvözetből készült háza tökéletesen ellenáll a túlmelegedésnek. És a homokfúvott borításnak köszönhetően a töltő gyönyörű, matt felülettel rendelkezik, amely ellenáll az oxidációnak.

Kis méretek, nagy tartósság Kis méretének köszönhetően a Dudao R14 autós töltő tökéletesen működik egyenetlen utakon, fekvőrendőröknél vagy hirtelen fékezésnél is. Két érintkezési pont szilárdan tartja a töltőt az aljzatban, és nem engedi, hogy akár egy millimétert is elmozduljon. A biztonságos kapcsolat zavartalan töltési folyamatot jelent.

Gyorsan tölti eszközeidet A Dudao R14 autós töltő számos gyors töltési protokollal kompatibilis: Power Delivery (2.0 és 3.0), FCP, SCP és AFC. Ennek köszönhetően a töltési folyamat a lehető leggyorsabban zajlik. A gyártó számításai szerint mindössze 30 percre van szükség ahhoz, hogy az iPhone 15 Pro akkumulátorát 60%-ra töltsd.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett