Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030497 Márka: Laifen

Laifen Retro Ionizációs hajszárító (kék)


Cikkszám: Retro (BLUE) | EAN/Vonalkód: 6973833030497 | Márka: Laifen

Laifen Retro Ionizációs hajszárító (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

58100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Laifen Retro professzionális hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsan megszárítsuk és formázzuk a hajunkat anélkül, hogy károsítanánk annak szerkezetét. A hajszárító 2 hőmérsékleti szintet és hidegfúvás funkciót kínál, valamint negatív ionokat generál a szárazság és a statikus elektromosság megelőzése érdekében. Teljesítménye 1400 watt, fújási sebessége pedig akár 22m/s. A kefe nélküli motor 110 000 RPM-en működik. Az eszköz kényelmesen használható és rendkívül csendesen működik. Mindez a Laifen hajszárítót egy kivételes prémium márkává teszi, amely még a legnépszerűbb hajszárítókkal is felér - garantáltan megfelel minden elvárásodnak!

Gyors szárítás
A hajszárító hatékony működéséért a 110 000 RPM-en működő kefe nélküli motor felelős, amely rendkívül erős légáramot generál. Ennek eredményeképpen a szárítás mindössze 2-8 percet vesz igénybe, a haj hosszától és vastagságától függően - ez akár kétszer gyorsabb, mint egy hagyományos hajszárítóval való szárítás.

Fényes, egészséges haj
A hajformázás soha nem volt ilyen egyszerű! A Retro modell akár 200 millió negatív iont is generál, amelyek hatékonyan megelőzik a statikus elektromosságot és védik a hajat a károsodástól és szárazságtól. Ennek köszönhetően a hajad sima és kellemes tapintású lesz. Ezen kívül az előrehaladott ellenőrzési rendszer másodpercenként több mint 100 alkalommal méri a levegő hőmérsékletét, így nem kell aggódnod a bőröd megégése vagy a hajad károsodása miatt.

Különböző felhasználói igényekhez igazítva
Igazítsd a hajszárító működését az igényeidhez vagy a hajtípusodhoz. Két rendelkezésre álló hőmérsékleti szintből választhatsz - a LED gyűrű megfelelő színe megmutatja, melyik szintet válaszd. A piros szín 80°C-os, míg a sárga 50°C-os szárítást jelent. Emellett hideglevegős szárítást is kínál, amelyet a kék szín jelez. Továbbá, ha 2 másodpercig nyomod a gombot, aktiválódik a cirkulációs mód, amely néhány másodpercenként váltogatja a meleg és hideg levegő fújását.

Kompakt kialakítás
A Retro hajszárító ergonomikus és könnyű kialakításával tűnik ki - mindössze 407 g, így tökéletesen illik a kézbe és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot a használat során. Otthoni használatra és utazáshoz is tökéletes - könnyedén elfér egy bőröndben vagy hátizsákban. A hosszú kábel és a markolaton elhelyezett praktikus gombok megkönnyítik a használatát. Zajszintje 59 dB, így nem kell aggódnod a bosszantó zaj miatt.

A csomag tartalma:
- hajszárító
- diffúzor
- formázó fej

Gyártó: Laifen
Modell: Retro
Szín: Kék
Motor sebessége: 110,000 RPM
Levegő sebessége: 22 m/s
Névleges feszültség: 120V/230V
Névleges frekvencia: 50/60Hz
Névleges teljesítmény: 1400 W (120V) / 1600 W (230V)
Méretek: 270 x 70 x 89 mm
Tömeg: 407 g
Zajszint: 59 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett