Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031227 Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen Swift SE Special (Fehér)


Cikkszám: SE SPECIAL WHITE | EAN/Vonalkód: 6973833031227 | Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen Swift SE Special (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

53500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Laifen Swift SE Special Ionizációs Hajszárító (Fehér)

Szárítsd meg a hajad még hatékonyabban anélkül, hogy veszélyeztetnéd az egészségét. A Laifen Swift SE Special hajszárító egy 105,000 RPM sebességgel működő kefe nélküli motorral van felszerelve, és 21 m/s légsebességet biztosít, így rendkívül hatékony. Nem generál zavaró zajt, és a 200 millió negatív ion hatásának köszönhetően sima és fényes frizurát eredményez. A készülék különböző hőmérsékleti szinteket kínál, amelyeket színes LED háttérvilágítás jelez. Használata teljesen biztonságos – egy intelligens érzékelő megakadályozza a leégést vagy a túlmelegedést. A Laifen elkötelezett a megbízható eredmények biztosítása mellett, így a teljesítmény mellett egy koncentrátor és diffúzor is megtalálható a csomagban.

Hatékony szárítás

A Laifen Swift SE Special hajszárító innovatív kefe nélküli motorral rendelkezik, amely 105,000 RPM sebességgel működik. A légsebesség eléri a 21 m/s-t. Ennek köszönhetően a hajad tökéletesen megszárítható mindössze 3-8 perc alatt. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi, hogy értékes időt takaríts meg, és minimális erőfeszítéssel érd el a kívánt eredményeket.

Egészséges, gyönyörű haj

A Laifen gondoskodik a hajad egészségéről. A Swift SE Special hajszárító 200 millió negatív iont generál, amelyek segítenek lezárni a haj kutikuláit, így a hajad csodálatosan sima és fényes lesz. Felejtsd el a kócos hajat, és élvezd a frizurád esztétikus megjelenését!

Több hőmérsékleti szint

Készülj fel a hajápolás forradalmára, és állítsd be a Laifen hajszárító működését az igényeid szerint. A Swift SE Special modell hűvös levegőt, 50°C-os meleg levegőt és 80°C-os forró levegőt kínál. Egy keringtetési funkció is rendelkezésedre áll, amely biztosítja a haj egyenletes szárítását és megkönnyíti a formázást. A színes LED háttérvilágítás tájékoztat a kiválasztott hőmérsékleti szintről.

Biztonság érdekében

A beépített érzékelő valós időben 50-szer másodpercenként figyeli a levegő hőmérsékletét, hatékonyan csökkentve a leégés vagy a hajszárító túlmelegedésének kockázatát. Ezenkívül a készülék egy mindössze 0,2 mm vastag szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a haj beszívását. Így bátran száríthatod a hajad anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonságáért.

További kényelmi funkciók

Minden megtették annak érdekében, hogy a Laifen készülék használata a lehető legkényelmesebb legyen számodra. A hajszárító rendkívül könnyű – súlya kevesebb mint 407 g. Ennek köszönhetően szabadon száríthatod és formázhatod a hajad anélkül, hogy csuklód fájdalmát éreznéd. Emellett a Swift SE Special modell rendkívül csendesen működik, így nem zavarja a háztartás többi tagját. Bármikor használhatod.

Hosszú élettartam

A Laifen Swift SE Special egy olyan hajszárító, amely hosszú időn keresztül elkísér. Élettartama akár 1000 óráig is terjed, ami évekig tartó használatot jelent. Válassz bevált megoldásokat, és szerezz be egy megbízható eszközt, amely gondoskodik a hajadról!

A csomag tartalma:

  • Laifen Swift SE Special hajszárító
  • Koncentrátor
  • Diffúzor
  • Használati útmutató

Gyártó: Laifen
Modell: Swift SE Special
Légsebesség: 21 m/s
Negatív ionok: 200 millió
Hőmérséklet mérés gyakorisága: 50-szer másodpercenként
Zajszint: 59 dB
Teljesítmény: 1500 W
Motor sebessége: 105,000 RPM
Súly: 407 g
Szín: Fehér
Kábel hossza: 1,8 m


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett