Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031258 Márka: Laifen

Laifen Swift SE Special ionizációs hajszárító (Kék)


Cikkszám: SE SPECIAL BLUE | EAN/Vonalkód: 6973833031258 | Márka: Laifen

Laifen Swift SE Special ionizációs hajszárító (Kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Laifen Swift SE Special ionizációs hajszárító (kék)
Szárítsa haját még hatékonyabban, anélkül hogy veszélyeztetné annak egészségét. A Laifen Swift SE Special hajszárító egy 105,000 RPM sebességű kefe nélküli motort használ. Emellett 21 m/s légáramlást biztosít. Ennek köszönhetően rendkívül hatékony. Nem generál zavaró zajt, és 200 millió negatív ion hatásának köszönhetően sima és fényes frizurát tesz lehetővé. A készülék különböző hőmérsékleti szinteket támogat, amelyeket egy színes LED háttérvilágítás jelez. Használata teljesen biztonságos - egy intelligens érzékelő megakadályozza az égési sérüléseket vagy a túlmelegedést. A Laifen elkötelezett a megbízható eredmények biztosítása iránt, így a nagy teljesítményű hajszárító mellett koncentrátort és diffúzort is talál a csomagban.

Hatékony szárítás
A Laifen Swift SE Special hajszárító innovatív, 105,000 RPM sebességű kefe nélküli motorral van felszerelve. A légsebesség elérheti a 21 m/s-ot. Ennek eredményeként tökéletesen szárított hajjal örvendezheti meg magát mindössze 3-8 perc alatt. A használt megoldás lehetővé teszi, hogy értékes időt takarítson meg, és minimális erőfeszítéssel érje el a kívánt eredményeket.

Egészséges, gyönyörű haj
A Laifen gondoskodik haja egészségéről. A Swift SE Special hajszárító akár 200 millió negatív iont generál, amelyek segítenek lezárni a haj kutikuláját a káprázatosan sima és fényes haj érdekében. Felejtse el a szálkás haj problémáját, és élvezze frizurája esztétikus megjelenését!

Több hőmérsékleti szint
Készüljön fel a hajápolás forradalmára, és igazítsa a Laifen hajszárító működését igényeihez. A Swift SE Special modell hideg levegőt, 50°C-os meleg levegőt és 80°C-os forró levegőt kínál. Egy keringtető funkció is rendelkezésére áll, amely egyenletesen szárítja haját, és megkönnyíti a formázást. A kiválasztott hőmérsékleti szintet egy színes LED háttérvilágítás jelzi.

A biztonság érdekében
Egy beépített érzékelő valós időben, másodpercenként 50-szer figyeli a levegő hőmérsékletét, hatékonyan kiküszöbölve az égési sérülések vagy a hajszárító túlmelegedésének kockázatát. Emellett a készülék egy mindössze 0,2 mm vastagságú szűrővel van felszerelve, amely megakadályozza a haj beszívását. Így szabadon száríthatja haját anélkül, hogy annak biztonságát veszélyeztetné.

További kényelmi funkciók
Minden erőfeszítést megtettek annak érdekében, hogy a Laifen készülék használata a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára. A hajszárító rendkívül könnyű - tömege kevesebb mint 407 g. Ennek köszönhetően szabadon száríthatja és formázhatja haját anélkül, hogy csuklófájdalmat tapasztalna. Emellett a Swift SE Special modell rendkívül csendesen működik, és nem zavarja a háztartás többi tagját. Így bármikor használhatja.

Hosszú élettartam
A Laifen Swift SE Special egy hajszárító, amely hosszú ideig szolgálja majd Önt. Üzemideje akár 1000 órát is elér, ami sokéves használatra fordítható. Válassza a bevált megoldásokat, és szerelje fel magát egy olyan készülékkel, amely megbízhatóan gondoskodik hajáról!

A készlet tartalma:

- Laifen Swift SE Special hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Használati útmutató

Gyártó: Laifen

Modell: Swift SE Special

Légsebesség: 21 m/s

Negatív ionok: 200 millió

Hőmérséklet-mérés gyakorisága: 50-szer másodpercenként

Zajszint: 59 dB

Teljesítmény: 1500 W

Motorsebesség: 105,000 RPM

Súly: 407 g

Szín: Kék

Kábel hossza: 1,8 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett