Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030398 Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (fehér)


Cikkszám: SWIFT (WHITE) | EAN/Vonalkód: 6973833030398 | Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Aggódsz amiatt, hogy haja károsodik a gyakori szárítástól? Vagy gyakran szembesülsz a statikusan feltöltődő, göndör haj problémájával? Ha igen, akkor a professzionális Laifen Swift ionizációs hajszárító nagyszerű választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, többféle működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, könnyű súly és kis méret a készülék jellegzetes tulajdonságai. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így a termék minőségi szintje versenyre kel a legnépszerűbb hajszárítókkal a piacon, és biztosan megfelel az elvárásaidnak.

Egészséges haj érdekében
A Laifen Swift hajszárító 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? Hajad simább lesz, kellemes tapintású és - ami a legfontosabb - úgy formázhatod, ahogy szeretnéd. A Laifen hajszárítóval gyorsan megszáríthatod a hajadat anélkül, hogy túl meleg levegővel károsítanád azt. Az érzékelő másodpercenként akár 100-szor is figyeli a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

Különböző működési módok
Te választhatod ki, melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. A működtetése hihetetlenül egyszerű - a LED jelzőfény megmutatja, melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) jön ki a szárítóból, a sárga - meleg levegő (50°C), és a kék - hideg levegő (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomva tartásával aktiválhatod a légkeringetési funkciót, ekkor váltakozó forró és hideg levegőt élvezhetsz. Beállíthatod a teljesítményt és a sebességet is (magas/alacsony).

Átgondolt tervezés
A Laifen Swift hajszárító minél kényelmesebb használata érdekében minden részletre odafigyeltek. A készülék akár 60%-kal vékonyabb és 75%-kal könnyebb, mint a standard hajszárítók, így kényelmesen megszáríthatod hajadat anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat. A kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy akár egy gyermek is képes legyen tartani a készüléket és önállóan megszárítani a haját. A Laifen márka hajszárítójával nem kell aggódnod a többi háztartás tagjának alvása megzavarása miatt. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen megszáríthatod a hajad.

Megfelelő eredmények
A Laifen Swift hajszárító jellemzői megkönnyítik a frizurák hajformázását. A hajformázó koncentrátor nagyszerűen működik egyenes hajhoz. Emellett a készülék használatával hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevesebb göndör lesz.

Biztonságos használat
A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos, és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. Az eszköz meghibásodásának elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a szárítóból mindig tiszta levegő jöjjön ki, ajánlott rendszeresen tisztítani a szűrőt puha kefével vagy száraz ruhával. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatod a szűrőt, és biztosíthatod a jó minőségű légáramlást, amely szárítja a hajad.

A csomag tartalma:
- Laifen Swift hajszárító
- Koncentrátor
- Használati útmutató

Gyártó: Laifen
Modell: Swift
Légsebesség: 22 m/s
Negatív ionok: 200 millió/cm³
Hangerőszint: 59 dB
Feszültség: 120/230 V
Frekvencia: 60/50 Hz
Teljesítmény: 1400 W (120 V) / 1600 W (230 V)
Motor sebessége: 110 000 RPM
Hajszárító méretei: 270 x 70 x 89 mm
Koncentrátor méretei: 63 x 35 mm
Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett