Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972391289729 Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 Pro (fekete)


Cikkszám: HD10E Pro Black | EAN/Vonalkód: 6972391289729 | Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 Pro (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

46600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Coshare HD10E Pro hajszárító elengedhetetlen eszköz a mindennapi hajápoláshoz. A 110,000 RPM motorsebesség és a 1600 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszárítsa a haját. Három fúvó sebességbeállítást és négy hőmérséklet-beállítást kínál. Az ionizációs technológiának köszönhetően a haj sima, fényes és kellemes tapintású lesz. Emellett rendkívül csendes, könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik.

Azonnali szárítás
Most sokkal kevesebb időbe telik felkészülnie az indulásra! A hatékony szárítást egy kefe nélküli motor biztosítja, amely akár 110,000 fordulatot is elér percenként, 70 m/s erős és egyenletes légáramot létrehozva. Ennek eredményeként hosszú haját kevesebb mint 3 perc alatt megszáríthatja, míg a rövid haj csak 2 perc alatt szárad meg. Nézze meg, hogyan változtathatja meg a Coshare hajszárító a napi hajápolási rutinját.

Hajápolás
A Coshare hajszárítóval a hajformázás még élvezetesebb lesz! A készülék ionizációs technológiát használ, amely akár 500 millió negatív iont is generál. Ez a megoldás segít csökkenteni a haj göndörödését és elektrosztatikus feltöltődését, így a haj sima, puha és könnyen kezelhető lesz. A fejbőr égése miatt sem kell aggódnia - egy fejlett érzékelő másodpercenként akár 100-szor is figyeli a levegő hőmérsékletét a hajkárosodás megelőzése érdekében.

Válasszon a rendelkezésre álló beállítások közül
A Coshare minden felhasználó igényeit figyelembe vette. A Coshare hajszárító lehetővé teszi, hogy 4 hőmérséklet-beállítás és 3 sebesség-beállítás közül válasszon. Ez lehetővé teszi, hogy teljesítményét tökéletesen az Ön preferenciáihoz és igényeihez igazítsa. Rendelkezésére áll a hideg, meleg és forró levegő, valamint a levegő keringési mód. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja az erre kijelölt gombot - a fényjelző megfelelő színe tájékoztat a kiválasztott módról.

Felhasználóbarát kialakítás
A hajszárító rendkívül könnyű és kompakt kialakításával nyűgöz le. Súlya mindössze 390 g, így kényelmesen formázhatja haját anélkül, hogy fáradtnak vagy kényelmetlennek érezné magát. Könnyen elfér a bőröndjében is, így magával viheti nyaralásra! A 2 méteres kábel még nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Ezenkívül hangerőszintje nem haladja meg az 57 dB-t, így a nap vagy az éjszaka bármely időpontjában használhatja.

További tartozékok
A hajszárító mellett további tartozékokat is talál, amelyek megkönnyítik a hajformázást és fantasztikus megjelenést kölcsönöznek hajának! A diffúzor tökéletes kiegészítő a természetesen göndör hajhoz, amely segít növelni természetes volumenét. A koncentrátor pedig a forró levegő áramlását egy adott területre irányítja, így még gyorsabban száríthatja haját! A készlet tartalmaz egy innovatív éteri fejet is, amely fényes, illatos és tapintásra puha hajat hagy maga után.

A készlet tartalma:
-hajszárító
-éteri hegy
-koncentrátor
-diffúzor
-használati utasítás

Gyártó: Coshare

Modell: HD10E Pro

Szín: Fekete

Névleges teljesítmény: 1600 W

Motor sebessége: 110,000 RPM

Légsebesség: 70 m/s

Negatív ionok mennyisége: 500 millió

Fúvó sebességek száma: 3

Hőmérsékleti tartományok száma: 4

Hangerő szint: 57 dB

Súly: 390 g

Méretek: 249 x 85 x 69 mm

Kábel hossza: 2 m

Névleges feszültség: 230 V

Névleges frekvencia: 50 Hz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett