Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972391289620 Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 (fekete)


Cikkszám: HD10E Black | EAN/Vonalkód: 6972391289620 | Márka: Coshare

Hajszárító Coshare SuperFlow1 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

34700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Coshare HD10E hajszárító (fekete)

A Coshare HD10E hajszárító elengedhetetlen eszköz a mindennapi hajápolásban. A 110 000 RPM-es motor sebessége és a 1600 wattos teljesítmény lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megszárítsd a hajad. Három fújási sebesség beállítást és négy hőmérséklet beállítást kínál. Az ionizációs technológiának köszönhetően a hajad sima és kellemes tapintású lesz. Emellett rendkívül alacsony hangerővel, könnyű és kompakt kialakítással is rendelkezik. Tartalmaz egy innovatív etilhegyet is, amely fényes és illatos hajat hagy maga után.

Azonnali szárítás
Mostantól sokkal kevesebb időbe fog telni a készülés! A kefenélküli motor az akár 110 000 fordulat per perces sebességgel felelős a hatékony szárításért, biztosítva az erős és egyenletes légáramlást. Ennek eredményeként a hosszú haj kevesebb, mint 3 perc alatt megszárad, míg a rövid haj mindössze 2 perc alatt. Tapasztald meg magad, hogy a Coshare szárító hogyan tudja átalakítani a mindennapi hajápolási rutinodat.

Figyel a hajadra
A Coshare szárítóval a hajformázás soha nem volt még ilyen élvezetes! Az eszköz ionizációs technológiát használ, hogy akár 500 millió negatív iont generáljon. Ez a megoldás segít csökkenteni a göndörödést és a sztatikus elektromosságot, így a hajad sima, puha és jól kezelhető lesz. Nem kell aggódnod a fejbőr égése miatt sem - egy fejlett érzékelő másodpercenként akár 100-szor is ellenőrzi a levegő hőmérsékletét, hogy megakadályozza a haj károsodását.

Válaszd ki a rendelkezésre álló beállításokat
A Coshare gondoskodott a felhasználók különböző igényeiről. Az HD10E szárító lehetővé teszi a négy hőmérséklet beállítás és három sebesség beállítás közül választást. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen a saját igényeidhez és preferenciáidhoz igazítsd a működését. Rendelkezésedre áll hideg, meleg és forró levegő, valamint levegőkeringető mód. Mindössze meg kell nyomnod a dedikált gombot - a megfelelő színű fényjelző ad információt a kiválasztott módról.

A felhasználót szem előtt tartva készült
A szárító lenyűgöz extrémen könnyű és kompakt kialakításával. Súlya mindössze 390 g, így kényelmesen formázhatod a hajad anélkül, hogy fáradtságot vagy kényelmetlenséget éreznél. Könnyedén befér a bőröndödbe is, hogy magaddal vihesd a nyaralásra! A 2 méteres kábel még nagyobb mozgásszabadságot biztosít. Emellett a hangerőszintje nem haladja meg az 57 dB-t, így bármilyen napszakban vagy éjszaka használhatod.

A készlet tartalma:
- Hajszárító
- Etilhegy
- Használati útmutató

Gyártó: Coshare
Modell: HD10E
Szín: Fekete
Névleges teljesítmény: 1600 W
Motor sebessége: 110 000 RPM
Légsebesség: 70 m/s
Negatív ionok: 500 millió
Fújási sebességek száma: 3
Hőmérsékleti tartományok száma: 4
Hangerőszint: 57 dB
Súly: 390 g
Méretek: 249 x 85 x 69 mm
Kábel hossza: 2 m
Névleges feszültség: 230V
Névleges frekvencia: 50 Hz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett