Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031173 Márka: Laifen

Laifen Swift Premium ionizációs hajszárító (Sötétkék)


Cikkszám: SWIFT PREMIUM DARK B | EAN/Vonalkód: 6973833031173 | Márka: Laifen

Laifen Swift Premium ionizációs hajszárító (Sötétkék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

72100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Laifen Swift Premium ionizációs hajszárító (Tengerészkék)

Aggódsz amiatt, hogy a gyakori hajszárítás károsítja a hajad? Vagy állandóan szembesülsz az elektromossággal telített, szálló haj problémájával? Ha igen, akkor a professzionális Laifen Swift Premium ionizációs hajszárító nagyszerű választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, többféle működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motor sebesség, könnyű súly és kis méret mind jellemzői ennek a készüléknek. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre figyelt, így a termék minőségét tekintve rivalizál a legnépszerűbb hajszárítókkal a piacon, és biztosan megfelel az elvárásaidnak. Az egyszerűbb használat érdekében a készlet tartalmaz egy koncentrátort, egy diffúzort és egy tárolótokot is.

Az egészséges haj érdekében
A Laifen Swift Premium hajszárító akár 200 millió negatív iont is kibocsát. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású és - ami a legfontosabb - úgy formázhatod, ahogy szeretnéd. A Laifen hajszárító használatával gyorsan megszáríthatod hajad anélkül, hogy túlságosan meleg levegővel károsítanád. A készülék egy 110 000 fordulat/perc sebességgel működő motort használ, és az érzékelő másodpercenként akár 100 alkalommal is monitorozza a levegő hőmérsékletét. Ennek eredményeként a termék használata hatékony és teljesen biztonságos.

Különböző működési módok
Te döntheted el, melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. A működtetés hihetetlenül egyszerű - a LED jelzőfény megmutatja, melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) jön ki a szárítóból, a sárga - meleg levegő (50°C), a kék pedig - hideg levegő (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomva tartásával aktiválhatod a légtérbefúvási funkciót, mely során váltakozó forró és hideg levegőt élvezhetsz. Beállíthatod a teljesítményt és a sebességet is (magas/alacsony).

Átgondolt kialakítás
A Laifen Swift Premium hajszárító használatát a lehető legkényelmesebbé tették, minden részletre figyelve. A készülék akár 60%-kal vékonyabb és 75%-kal könnyebb, mint a hagyományos hajszárítók, így kényelmesen száríthatod a hajadat, anélkül, hogy a csuklódat megerőltetnéd. A kompakt méret és a könnyű súly azt jelenti, hogy még egy gyerek is képes lesz megtartani és a saját haját megszárítani. A Laifen márkájú hajszárító használatakor nem kell aggódnod, hogy megzavarod más háztartásbeli tagok alvását. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajad.

Megfelelő eredmények
A Laifen Swift Premium jellemzői könnyűvé teszik a frizura formázását. A stíluskészítő koncentrátor kiválóan alkalmas egyenes hajra. Ezzel szemben a göndör hajra tekintettel a készülék diffúzort is tartalmaz. Ezenkívül a hajszárító használatával hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé szálló lesz.

Biztonságos használat
A Laifen Swift Premium hajszárító használata teljesen biztonságos, és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. A készülék meghibásodásának elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a hajszárító bemenetéből érkező levegő mindig tiszta legyen, ajánlott rendszeresen tisztítani a szűrőt puha ecsettel vagy száraz ruhával. A készülék összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatod a szűrőt és biztosíthatod a hajszárításhoz használt levegő jó minőségét.

A csomag tartalma:
- Laifen Swift Premium hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Tárolótok
- Használati útmutató

Gyártó: Laifen
Modell: Swift Premium
Levegősebesség: 22 m/s
Negatív ionok: 200 m/cm³
Zajszint: 59 dB
Feszültség: 120/230 V
Frekvencia: 60/50 Hz
Teljesítmény: 1600 W (230V)
Motorsebesség: 110 000 ford/perc
Hajszárító méretei: 270 x 70 x 89 mm
Szín: Tengerészkék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett