Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172602208 Márka: Baseus

Baseus Digital LED Display Gen 2 BS-W526 induktív töltő 15W - fekete


Cikkszám: CCED000001 | EAN/Vonalkód: 6932172602208 | Márka: Baseus

Baseus Digital LED Display Gen 2 BS-W526 induktív töltő 15W - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Digital LED Display Gen 2 BS-W526 induktív töltő 15W maximális teljesítménnyel - fekete A Baseus Digital LED Display Gen 2 töltő tökéletes megoldás mindazok számára, akik gyors és biztonságos induktív töltést szeretnének élvezni. A 15W-os teljesítménynek köszönhetően okostelefonja rövid idő alatt mindig készen áll a használatra. Az intelligens LED kijelző tájékoztat a töltés állapotáról, a speciális "csepegtető töltés" funkció pedig megvédi az akkumulátort a túltöltéstől. Az Apple és Android készülékekkel való kompatibilitás révén a töltő rendkívül sokoldalú. Az olyan fejlett védelmi rendszerek, mint a hőmérséklet-szabályozás és az idegen tárgyak észlelése, teljes biztonságot nyújtanak a használat során.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Digital LED Display Gen 2 BS-W526 CCED000001
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Bemenő áram: 5V - 2A, 9V - 2A, 12V - 2A
- Kimenő áram: 15W (max)
- Vezeték nélküli töltés szabványa: Qi
- Töltő átmérője: 100 mm
- Anyag: PC
- Szín: fekete

A Baseus Digital LED Display Gen 2 indukciós töltő legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít akár 15W teljesítménnyel. A technológia kompatibilis az Apple és Android készülékekkel.
- Véd a túltöltés ellen. A csepegtető töltési funkció automatikusan átvált, hogy megakadályozza az akkumulátor túltöltését. Ez meghosszabbítja készüléke akkumulátorának élettartamát.
- Biztonságos töltést garantál. Többszintű védelmi rendszerekkel rendelkezik, mint például hőmérséklet-szabályozás és túlfeszültség-védelem. A beépített szenzoroknak köszönhetően a töltő automatikusan reagál a feltételek változásaira.
- Optimalizálja a töltési folyamatot. Intelligensen felismeri a szükséges töltési teljesítményt és automatikusan alkalmazkodik a készülékhez.
- Biztosítja a töltési állapot láthatóságát. Az LED kijelző mutatja a teljesítményt és a feszültséget, lehetővé téve a töltési folyamat ellenőrzését.

Gyors töltés a készülékeidhez A Baseus Digital LED Display Gen 2 töltő lehetővé teszi, hogy készülékeidet gyorsan feltöltsd akár 15W teljesítménnyel. Az Apple és Android készülékekkel is kompatibilis, így egy sokoldalú eszköz az otthonodban. Legyen szó akár iPhone-ról, akár Android okostelefonról, a töltő a megfelelő teljesítményre áll be az optimális és gyors töltés érdekében.

Akkumulátor védelem a túltöltés ellen A "csepegtető töltés" funkció biztosítja, hogy készüléked ne legyen kitéve túltöltésnek. Amikor az akkumulátor tele van, a töltő automatikusan átvált erre a módra, minimalizálva az akkumulátor károsodásának kockázatát. Ennek köszönhetően készüléked nemcsak gyorsan, hanem biztonságosan is töltődik.

Többszintű védelmi rendszerek A felhasználás biztonsága kulcsfontosságú, ezért a Baseus töltő fejlett védelmi rendszerekkel van felszerelve. Hőmérséklet-szabályozás, túlfeszültség-védelem és túltöltés-védelem csak néhány olyan funkció, amelyek gondoskodnak készülékeidről. A beépített szenzorok figyelik a töltő működési körülményeit, és automatikusan beállítják működését, hogy megelőzzék a potenciális veszélyeket.

Intelligens töltési teljesítmény felismerés A Baseus Digital LED Display Gen 2 töltő intelligensen felismeri az eszközöd számára szükséges töltési teljesítményt, és az adott igényekhez igazodik, beleértve az Apple és Android készülékeket is. Ez azt jelenti, hogy mindig optimális töltést kapsz, függetlenül attól, milyen készüléket csatlakoztatsz.

Intuitív LED kijelző A Baseus töltő egyik legfontosabb eleme az LED kijelző, amely tájékoztat a jelenlegi töltési állapotról. Ennek köszönhetően mindig tudod, milyen erővel töltődik a készüléked és mi a feszültség szintje. Ez a megoldás nem csak a töltési folyamat ellenőrzését könnyíti meg, hanem növeli a használat kényelmét is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett