Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833030411 Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (fekete)


Cikkszám: SWIFT (BLACK) | EAN/Vonalkód: 6973833030411 | Márka: Laifen

Laifen Swift Ionizációs hajszárító (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

54600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Aggódsz, hogy a gyakori szárítás károsítja a hajadat? Vagy állandóan szembesülsz azzal a problémával, hogy a hajad elektromos lesz és szálkásodik? Ha igen, akkor a professzionális Laifen Swift ionizációs hajszárító kitűnő választás számodra! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, könnyű súly és kis méret jellemzik a készüléket. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így a termék minőségével versenyre kel a piacon található legnépszerűbb szárítógépekkel és biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

Az egészséges haj érdekében
A Laifen Swift hajszárító akár 200 millió negatív iont is kibocsát. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású, és – ami a legfontosabb – úgy formázhatod, ahogyan szeretnéd. A Laifen hajszárítóval gyorsan megszáríthatod a hajadat anélkül, hogy az túlzottan meleg levegővel károsítanád. Az érzékelő másodpercenként akár 100-szor is ellenőrzi a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

Különböző működési módok
Te döntheted el, melyik szárítási mód a legalkalmasabb a hajad számára. A működtetés rendkívül egyszerű – az LED kijelző megmutatja, melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) jön ki a szárítóból, a sárga - meleg levegő (50°C), és a kék - hideg levegő (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomva tartásával aktiválhatod a levegőkeringetési funkciót, amely során felváltva élvezheted a forró és hideg levegőt. Az áramellátást és a sebességet (magas/alacsony) is beállíthatod.

Átgondolt tervezés
A Laifen Swift hajszárító használatát a lehető legkényelmesebbé téve minden részletre odafigyeltünk. A készülék akár 60%-kal karcsúbb és 75%-kal könnyebb, mint a standard hajszárítók, így kényelmesen száríthatod a hajadat anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat. A kompakt méret és a könnyű súly azt jelenti, hogy még egy gyerek is könnyedén tarthatja és önállóan száríthatja a haját. A Laifen márkájú szárítóval nem kell aggódnod, hogy felébreszted a háztartás többi tagját. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajadat.

Megnyugtató eredmények
A Laifen Swift hajszárító funkciói megkönnyítik a haj formázását. A formázó koncentrátor nagyszerűen működik egyenes haj esetén. Ezen felül a készülék használatával a hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé szálkás lesz.

Biztonságos használat
A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. Az eszköz meghibásodásainak elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a szárítóból kiáramló levegő mindig tiszta legyen, javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsd meg a szűrőt puha kefével vagy száraz ruhával. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyen tisztíthatod a szűrőt és biztosíthatod a jó minőségű levegőt, amellyel a hajadat szárítod.

A csomag tartalma:
-Laifen Swift hajszárító

-Koncentrátor

-Használati útmutató

Gyártó
Laifen

Modell
Swift

Légsebesség
22 m/s

Negatív ionok
200 millió/cm³

Zajszint
59 dB

Feszültség
120/230 V

Frekvencia
60/50 Hz

Teljesítmény
1400 W (120 V)/1600 W (230 V)

Motor sebessége
110 000 RPM

A hajszárító méretei
270 x 70 x 89 mm

A koncentrátor méretei
79 x 68 x 61 mm

Szín
Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett