Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308401797 Márka: InFace

inFace ZH-09GW hajszárító (fehér)


Cikkszám: ZH-09GW | EAN/Vonalkód: 6971308401797 | Márka: InFace

inFace ZH-09GW hajszárító (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az inFace ZH-09GW hajszárító (fehér)
Az inFace ZH-09GW hajszárító egyedi kialakításával tűnik ki, és könnyű súlyának (kb. 380 g) köszönhetően tökéletes útitárs. Legfeljebb 65 m/s légáramlást biztosít alacsony zajszint mellett (67 dB), motorja pedig 110 000 fordulat/perc sebességgel működik. Az intelligens LED kijelző egyszerű kezelést tesz lehetővé. A készülék negatív ionokat is előállít, hogy haját tökéletes állapotban és egészséges megjelenésűvé tegye. Emellett számos ápolási funkciót kínál, így az arcbőrének ápolásáról is gondoskodhat, és 4 hőmérsékleti szintet és 3 légsebességi szintet támogat. Az NTC érzékelő figyeli a hőmérsékleti szintet, így megszünteti a túlmelegedés kockázatát. Emellett mágneses fúvókát is talál a csomagban.

Azonnali hajszárítás
Rövid az idő reggelente a haj alapos megszárítására? Az inFace-el búcsút inthet ennek a problémának! A hajszárító motorja 110 000 fordulat/perc sebességgel fut, így pillanatok alatt gyönyörű, száraz haja lehet. Ezenkívül a légáramlás sebessége eléri a 65 m/s-t, és az áramlás közvetlenül a hajgyökérre irányul, szinte azonnali szárítást garantálva.

Ionokkal történő ápolás
Az inFace készülék nem csak lenyűgöző sebessége miatt tűnik ki, hanem az ionizációs technológiának köszönhetően páratlan ápolást is kínál. A hajszárító 200 millió negatív iont generál, hogy haja puha legyen. Emellett búcsút inthet a hajszálai statikus, göndör és repedezett állapotának. Válassza a legjobbat a hajának, és kápráztassa el minden nap egészséges, gyönyörű és könnyen formázható hajjal!

Kijelző, amely megkönnyíti a használatot
Az könnyen olvasható kijelzőnek köszönhetően kényelmesen ellenőrizheti a légáramlás sebességére és hőmérsékletére vonatkozó információkat. A megfelelő gomb megnyomásával megfordíthatja a motor forgásirányát, ami lehetővé teszi a megmaradt szennyeződések könnyű és hatékony eltávolítását. Az alkalmazott megoldás meghosszabbítja a készülék élettartamát. Figyelemre méltó még az alacsony zajszint, amely nem haladja meg a 67 dB-t. Mostantól bármikor megszáríthatja a haját anélkül, hogy aggódna a ház többi lakójának felébresztése miatt.

Teremtsen otthoni spát
Tegyen egy olyan készülék mellett, amellyel nem csak megszáríthatja a haját, hanem annak állapotáról és az arcbőrének ápolásáról is gondoskodhat! Az inFace hajszárító fejlett ápolási módjával új világot nyit meg Ön előtt! Meleg borogatást (55°C) kínál, amely hidratált és rugalmas bőrt biztosít, miközben pórusaik tiszták, és készen állnak a kedvenc kozmetikumok aktív összetevőinek befogadására. Ne vesztegesse idejét és pénzét drága szépségszalon-látogatásokra, amikor otthon is élvezheti a professzionális bőrápolást! Négy hőmérséklet és három légáramlási sebesség szint lehetővé teszi, hogy a készülék működését az igényeihez igazítsa. És itt még nincs vége! A hajszárító lehetőséget kínál a hideg és meleg levegő közötti váltásra - csak nyomja meg a megfelelő gombot.

A biztonság érdekében
Ha az inFace hajszárítót választja, nem kell aggódnia a használat biztonsága miatt. A készülék precíz NTC monitorozást alkalmaz, amely másodpercenként 100 mérést végez, lehetővé téve a mikroprocesszor számára, hogy tökéletesen kalibrálja a levegő hőmérsékletét. Ez segít elkerülni a magas hőmérséklet káros hatásait a hajára. A ZH-09GW tökéletes társ az egészséges, fényes haj útján, amelyre mindig számíthat!

A készlet tartalma:

- Hajszárító

- Mágneses fúvóka

- Használati útmutató

Gyártó: inFace

Modell: ZH-09GW

Névleges feszültség: 220-240V~

Névleges teljesítmény: 1500 W

Névleges frekvencia: 50-60Hz

Méretek: 210 x 136 x 59 mm

Súly: körülbelül 380 g

Kábelhossz: 1,8 m

Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett