Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308505 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WDCCAC USB-C USB-A 36W autós töltő - fekete


Cikkszám: WDCCAC | EAN/Vonalkód: 5907769308505 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WDCCAC USB-C USB-A 36W autós töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WDCCAC autós töltő 2 porttal (USB-C, USB-A) akár 36 W teljesítménnyel

A Wozinsky WDCCAC autós töltő lehetővé teszi, hogy útközben könnyedén és gyorsan feltöltse telefonját, okosóráját vagy vezeték nélküli fejhallgatóját. Két kimeneti porttal rendelkezik: USB-C és USB-A, így minden olyan eszközzel kompatibilis, amely USB szabványú tápkábelt használ. A töltő beépített védelmi rendszerekkel rendelkezik, többek között: túláram, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemmel. Automatikusan igazítja az áramot a csatlakoztatott eszközhöz. Támogatja a Power Delivery és a Quick Charge 3.0 gyors töltési protokollokat. A töltő digitális kijelzővel rendelkezik, amely valós időben nyújt információt a töltési paraméterekről.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Model: WDCCAC
- Bemeneti teljesítmény: DC12V-24V
- Kimeneti teljesítmény:
- USB-C: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
- USB-A1/A2: 3.65V-6.5V/3A, 6.5V-9V/2A, 9V-12V/1.5A
- Anyag: műanyag
- Szín: fekete

A Wozinsky WDCCAC autós töltő legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Az utazások során kényelmes, ha családdal vagy barátokkal osztozik az autóban.
- Majdnem minden mobil eszközzel kompatibilis. A standard USB-C és USB-A portoknak köszönhetően a töltő a legtöbb eszközzel kompatibilis.
- Gyorsan tölti az eszközeit, minimalizálva a várakozási időt. Kompatibilis az fejlett gyors töltési protokollokkal (Power Delivery és Quick Charge 3.0).
- Lehetővé teszi a töltési állapot jobb figyelemmel kísérését. A digitális kijelző a jelenlegi töltési paraméterekről informál.
- Védi a csatlakoztatott eszközöket. Beépített túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

Két kimeneti port a nagyobb kényelemért

A Wozinsky WDCCAC autós töltő két USB porttal (USB-C és USB-A) lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Ez tökéletes megoldás családok vagy baráti társaságok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék tölteni eszközeiket. Kiváló választás azok számára, akik értékelik a hatékonyságot és a maximális időkihasználást az úton.

Kompatibilitás a sokoldalúságért

A Wozinsky WDCCAC töltő kompatibilitása szinte minden mobil eszközzel széles körű használatot biztosít - függetlenül a telefon, tablet vagy más mobil eszköz márkájától vagy modelljétől.

Gyors töltés

A modern technológiák, mint a Power Delivery és a Quick Charge 3.0, használatának köszönhetően a Wozinsky WDCCAC töltő csökkenti a kompatibilis eszközök töltési idejét. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyorsan szeretnék helyreállítani eszközeik működőképességét.

A digitális kijelző figyelemmel kíséri a töltési állapotot

A Wozinsky WDCCAC autós töltő digitális kijelzővel rendelkezik, amely értékes információkat nyújt a jelenlegi töltési állapotról. A kijelző mutatja a jelenlegi feszültséget és áramot, ami lehetővé teszi a töltési folyamat figyelemmel kísérését és optimalizálását.

Fejlett biztonság az Ön védelmére

A Wozinsky WDCCAC töltő biztosítja az Ön biztonságát. Beépített túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, amely megvédi a töltőt és a hozzá csatlakoztatott eszközöket is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett