Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396236808 Márka: Forcell

FORCELL F-Grip MagLuxe mágneses autós telefontartó szélvédőre/középkonzolra/szellőzőre fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396236808 | Márka: Forcell

FORCELL F-Grip MagLuxe mágneses autós telefontartó szélvédőre/középkonzolra/szellőzőre fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az F-Grip MagLuxe egy mágneses autós tartó, amely kétfokozatú beállításának köszönhetően maximális testreszabást tesz lehetővé. Három különböző módon szerelhető fel: szellőzőre, szélvédőre vagy műszerfalra. A tartó lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan használja okostelefonját vezetés közben.

Szabad beállítás Az F-Grip MagLuxe lehetővé teszi, hogy kényelmes pozícióba állítsa telefonját - a fej 360°-ban elforgatható, és van lehetőség a tartó függőleges irányítására is (270°). A több szintű forgatás lehetővé teszi, hogy a szöget az igényeihez és preferenciáihoz igazítsa.

Erős mágnesek Az erős mágnesekkel felszerelt Forcell autós tartó stabilan tartja okostelefonját még dinamikus vezetés közben is. A termékhez két fémlemez tartozik, amelyek lehetővé teszik a telefon mágneses rögzítését.

Többféle rögzítési lehetőség A tartó univerzális és számos felületre alkalmas - a készlet olyan részeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tartó szélvédőre, műszerfalra és szellőzőre történő rögzítését is. A helyszín saját preferenciák szerinti megválasztása nyugodt és kényelmes utazást biztosít.

Specifikáció: Anyag: ABS Telepítési hely: szellőző, szélvédő vagy műszerfal Készlet tartalma: - két fémlemez - száraz + nedves törlőkendők áttekintése a Forcell márkájú autós tartókról. Válassza ki az elvárásainak megfelelő modellt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett