Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308400820 Márka: InFace

InFace CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)


Cikkszám: CF-07E | EAN/Vonalkód: 6971308400820 | Márka: InFace

InFace CF-07E 4 az 1-ben arcápoló készülék hidromasszázzsal (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az InFace termék lehetővé teszi az arc alapos tisztítását. A készülék eltávolítja a faggyút és az elhalt hámsejteket, megnyitja a pórusokat és javítja az anyagcserét. Ennek eredményeként a bőr ragyogó és hidratált lesz. A CF-07E 40°C-os hőmérsékleten működik, és 2 víztartállyal rendelkezik: tiszta és szennyezett víz számára. Emellett kiemelkedik a hatékony működésével és lehetővé teszi a teljesítmény testreszabását, így különböző bőrtípusokra is megfelelő.

Készítse elő az arcát a bőrápolási kezelésekhez

Az alapos arctisztítás az ápolás első lépése. Az InFace 4 az 1-ben készüléke mikro vízrészecskék, vákuum és szívófej segítségével hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és mélyen tisztítja a pórusokat. Emellett segíti a tápanyagok felszívódását is.

Megnyitja a pórusokat

Az InFace CF-07E 40°C-os vízzel nyitja meg a pórusokat és készíti elő a bőrt a további ápolási lépésekhez. Emellett beépített fűtőmodullal rendelkezik, és a víz hőmérsékletét dedikált kapcsolóval vezérelhetjük, így nem kell aggódnia az epidermisz károsodása miatt.

2 víztartály

A termék 2 víztartállyal rendelkezik, ami megakadályozza a másodlagos szennyeződést. Mindkét tartály kapacitása 30 ml. Emellett az átgondolt kialakítás biztosítja a higiénikus és biztonságos használatot.

Igazítsa a működését az igényeihez

Az InFace készülék különböző bőrtípusokra is alkalmas. Állítható, 3 szívási szintet kínál, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A legalacsonyabb szint száraz és érzékeny bőrre, a közepes szint kombinált bőrre alkalmas. A legmagasabb szívási szint pedig zsíros bőrre ideális, alaposan tisztítva az arcot. Csak nyomja meg a bekapcsoló gombot.

3 tartozék a csomagban

A készlet 3 bőrbarát anyagból készült tartozékkal érkezik, amelyek nem okoznak irritációt. Az első tartozék az orr és környékének tisztítására szolgál, hatékonyan eltávolítva a makacs mitesszereket. Az T-zóna fej segít megszabadulni a felesleges faggyútól és mitesszerektől, míg a kerek fejet nagyobb területekhez tervezték. Segítségével eltávolíthatja a szennyeződéseket és visszaállíthatja a bőr fiatalságát.

Átgondolt kialakítás

A készülék erős motorral van felszerelve, ami hatékony munkát eredményez. Könnyű és kézreálló kialakítása kényelmessé teszi a használatot és könnyen tárolható, míg az újratölthető akkumulátor egyetlen töltéssel akár 3600 perc üzemidőt garantál. A csomagban található egy USB-C kábel is a könnyű töltéshez. Körülbelül 2 óra alatt a termék újra munkára kész.

Csomag tartalma:
- mitesszer eltávolító
- USB töltőkábel
- 3 db tartozék fej
- tisztítókefe
- használati utasítás

Gyártó: InFace
Modell: CF-07E
Szín: fehér
Víztartály kapacitása: 30 ml
Súly: 260 g
Szívóerő: 60 kPa
Üzemidő: 3600 perc
Töltési idő: 2 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett