Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006508 Márka: Geske

Cool & Warm Duo Eye Massager 7 az 1-ben Geske (pink)


Cikkszám: GK000703PK01 | EAN/Vonalkód: 4099702006508 | Márka: Geske

Cool & Warm Duo Eye Massager 7 az 1-ben Geske (pink)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Duo Cool & Warm 7 az 1-ben szemkörnyék masszírozó (pink).
Tapasztald meg, hogy napi néhány perc masszázs elegendő ahhoz, hogy kielégítő eredményeket érj el. A két Cool & Warm 7 az 1-ben masszírozó csökkenti a sötét karikákat és a szem alatti táskákat, visszaadva a bőr ragyogását és tonizáló hatást biztosítva. A Geske márka ismét bizonyítja innovatív megközelítését a szépségápolás terén, amelyet már az ELLE magazin elismert, és az 1. számú szépséginnovációnak nevezett. Egy alkalmazás, tele meglepetésekkel, szintén a rendelkezésedre áll.

Kétoldalas masszázs az egyenletes bőrápolásért
A készletben két 7 az 1-ben Duo Cool & Warm szemmasszírozót találsz, így egyszerre mindkét oldalát masszírozhatod az arcodnak, élvezve az egyenletes eredményeket és a maximális hatékonyságot. Az alkalmazott megoldás értékes időt is megtakarít számodra.

Hatékony frissítő és melegítő masszázs
A Cryo Deep Cooling Revitalizing System azonnal csökkenti a szem alatti puffadást és sötét karikákat, visszaadva a szem fiatalos ragyogását és frissesség érzetét. A Pore-Opening Deep Warming serkenti a vérkeringést, megnyitja a pórusokat és visszaadja a bőr rugalmasságát egészséges ragyogásért. Emellett a High Efficiency Depuffing csökkenti a duzzanatot és eltünteti a fáradtság jeleit.

Tartós kialakítás és kényelmes használat
A masszírozó magas minőségű boroszilikát üvegből készült a tartósság érdekében. A szilikon markolat biztos fogást és kényelmet garantál a használat során. A vízálló kialakítás lehetővé teszi a szabad ápolást fürdés közben. A hűsítő masszázs érdekében hagyd a terméket egy ideig a hűtőszekrényben. Amikor melegítő élményre vágysz, helyezd meleg vízbe.

Személyre szabott ápolás
A Geske alkalmazás személyre szabott bőrápolási tippeket kínál, amelyek a bőrödre szabottak - csak szkenneld be az arcodat. Követheted a fejlődésed és hozzáférhetsz szakértői tanácsokhoz!

Gyártó: Geske
Modell: GK000703PK01
Anyag: Szilikon
Vízállóság: 100%
Szín: Pink

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett