Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006256 Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozó (szürke)


Cikkszám: GK000701GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702006256 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozó (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozó a Geske-től (szürke)

Álmodtál már egy igazán pihentető arcmasszázsról otthonod kényelmében? Most ez lehetséges a Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozójával. A masszírozó bőrbarát szilikon- és gömbölyű kialakítása biztosítja a biztonságos és hatékony bőrstimuláló masszázst, beleértve a nehezen elérhető szem- és orrterületeket is. A készülék teljes körű kihasználása érdekében egyszerűen töltsd le az alkalmazást, ahol majdnem végtelen lehetőségeket fedezhetsz fel a masszírozó használatára – mindet kifejezetten a bőröd igényeire szabva. A Geske márkát az ELLE magazin a Szépségipar No. 1 innovációjaként ismerte el!

Fedezd fel a sugárzó bőr titkát
Frissességet és ragyogást sugárzó megjelenésre vágysz? A masszírozó nemcsak pihentető pillanatokat nyújt, hanem a mély hűtési rendszer segítségével revitalizálja is a bőröd. Csak tedd a masszírozót a hűtőbe a masszázs előtt. Csak néhány perc alatt feszesebbé, ragyogóbbá és frissessé varázsolja bőrödet, megszüntetve a fáradtságot és a puffadtságot.

Élvezd a fiatalság ragyogását
Felejtsd el a ráncokat és az öregedés jeleit! A masszírozó mély melegítést is lehetővé tesz, hogy kinyissa a bőr pórusait, javítva a vérkeringést és visszaállítva a fiatalos ragyogást. A rendszeres melegítés simábbá teszi a bőr textúráját, rugalmassabbá téve azt, biztosítva a frissesség és energia érzését egész napra. Csak merítsd a masszírozót meleg vízbe a masszázs előtt. Egyszerű megoldás, amely csodás eredményeket hoz.

Személyre szabott tanácsok a bőröd számára
Nem tudod, hogyan viseld gondját a bőrödnek? Ne aggódj! A Geske alkalmazás AI algoritmusokat használ, hogy bőrszkennelést kínáljon, és ennek alapján személyre szabott bőrápolási tanácsokat ad az egyéni igényeknek megfelelően. Biztos lehetsz benne, hogy minden masszázsszeánszot kifejezetten a bőröd igényeire szabnak, biztosítva a legjobb eredményeket.

Éld át a luxust otthonod elhagyása nélkül
A Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arc- és Testmasszírozóval nem kell lemondanod a luxus pihentető pillanatairól. Legyen szó munka utáni felfrissülésről vagy a bőröd állapotának javításáról egy fontos esemény előtt, a masszírozó páratlan élvezetet és fiatalító hatást nyújt, miközben maximális kényelmet és praktikumot biztosít. Ezen felül a masszírozó elegáns dizájnja varázslatossá teszi bőrápolási rituálékat.

Gyártó: Geske
Modell: GK000701GY01
Szín: szürke
Anyag: szilikon + kiváló minőségű üveg
Vízállóság: 100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett