Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156299276 Márka: ANLAN

Okos szemmasszírozó ANLAN ALMYY06-02


Cikkszám: ALMYY06-02 | EAN/Vonalkód: 6953156299276 | Márka: ANLAN

Okos szemmasszírozó ANLAN ALMYY06-02


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Intelligens szemmasszírozó ANLAN ALMYY06-02. Ajándékozza meg magát egy pihentető masszázzsal otthon. Rendszeres használat mellett bőre ellazul és simává válik. Az eszköz 3 féle fényt használ - piros, sárga és kék színt. Küzd a bőrrugalmasság hiányával és a megereszkedett bőrrel? Ezek segítségével helyreállíthatja és rugalmasabbá teheti bőrét. Emellett az állítható hőmérséklet (38 - 45 ℃) segítségével megszüntetheti a sötét karikákat a szeme alatt. A masszírozót 45º-os ferde kialakítással látták el, hogy jobb komfortot biztosítson a használat során.

Termoterápia
A 11500 fordulat/perc rezgési frekvencia egyedülálló élményt nyújt. Az eszköz csökkenti a finom vonalakat és a duzzanatot mindössze 20 nap alatt. Rendszeres használat serkenti a vérkeringést és táplálja a bőrt, így feszesíti az arcbőrt, világosítja a szemkörnyéket és pihentető érzést ad.

Számoljon le végleg a problémáival
A masszírozó segít, hogy a tápanyagok sokkal mélyebben és jobban felszívódjanak, mintha kézzel tennénk. Búcsút inthet a sötét szem alatti karikáknak, ráncoknak vagy szem alatti táskáknak.

Háromszínű fényterápia
A piros fény használatával javítja a sejtek működését, serkenti a kollagén termelést, így a bőr rugalmasabb és puhább lesz. A kék fény elpusztítja a baktériumokat, hatékony az akné kezelésében. A sárga fény megfelelő melanin eloszlást biztosít, ami puha és ragyogó arcbőrt eredményez.

Könnyű használat
A masszírozó használata előtt alaposan tisztítsa meg az arcát, majd válassza ki az Önnek megfelelő módot. Mozgassa a hengert fel-le, kicsi köröket írva a szem alsó szemhéja középpontjától kiindulva. Mozgassa a henger belső alsó szemrésztől a felső szemrészig. Az eszköz az egész arcon használható, beleértve az ajkakat is.

Használja bárhol, ahol szüksége van rá
Az eszköz készenléti állapotban akár 3 órán keresztül is működhet. Azonban 15 perc használat után automatikusan kikapcsol. A 45 ۫-os szögben megtervezett kialakítás tökéletesen illeszkedik a bőrhöz és jobb masszázs eredményeket biztosít.

A csomag tartalma:
- Masszírozó
- Töltőkábel
- Tok
- Használati útmutató

Márka: Anlan
Modell: ALMYY06-02
Készenléti idő: 3 óra
Automatikus kikapcsolás: 15 perc
Töltési idő: 2 óra
Rezgési frekvencia: 11500 fordulat/perc
Hőmérséklet: 38 - 45 ℃
Méret: 130 x 22 x 22 mm
Súly: 42 g
Akkumulátor kapacitása: 400mAh
Teljesítmény: 2.5 W
Tápellátás: 5V 1A
Névleges feszültség: 3.7V

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett