Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112071 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCN06 30W 2x USB-C mini autós töltő fém - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-CCN06 30W 2C mini Metal Car Charger | EAN/Vonalkód: 6941237112071 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCN06 30W 2x USB-C mini autós töltő fém - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-CCN06 fém mini autós töltő akár 30W teljesítménnyel, 2 USB-C porttal - fekete Nincs annál rosszabb, mint amikor a telefonja lemerül utazás közben... Mostantól elfelejtheti ezt! Ismerje meg a Joyroom JR-CCN06-t - egy fém, kompakt autós töltőt, amely akár 30W teljesítménnyel bír. Ez a tartós, de diszkrét kütyü gondoskodik arról, hogy telefonja soha ne merüljön le váratlanul. A Joyroom JR-CCN06 mini autós töltő legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi, hogy tele energiával utazzon. A töltő akár 30W teljesítménnyel is képes tölteni, tartós fémből készült, amely kitűnő hőeloszlást és hosszú élettartamot biztosít.
- Elegáns megjelenést kölcsönöz autójának. A készülék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy megőrizze a rendet és eleganciát az autó belterében.
- Egyszerre két készüléket tölthet. Két USB-C portnak köszönhetően két eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszi, anélkül hogy az energia csökkenne.
- Gyors és hatékony töltést biztosít. Támogatja a Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0, PPS, Samsung AFC és Huawei FCP protokollokat, amelyek gyors töltést biztosítanak eszközeinek.
- Első helyen kezeli a biztonságot. Integrált védelmek óvják készülékeit a túlmelegedéstől, túlterheléstől és egyéb problémáktól.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-CCN06
- Bemenet: DC 12-24V
- Kimenet:
- USB-C 1: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A
- PPS: 3.3-11V/3A
- USB-C 2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A
- PPS: 3.3-11V/3A
- Teljes kimeneti teljesítmény: 30W (max)
- Anyag: alumínium ötvözet, tűzgátló PC anyag
- Méretek: 24 x 24 x 46 mm
- Súly: 16 g
- Színe: fekete

Tartósság és teljesítmény A Joyroom JR-CCN06 töltő magas minőségű fémből készült, amely nemcsak tartósságot garantál, hanem elősegíti a hatékony hőeloszlást is. Így készülékei mindig optimális körülmények között töltődnek, és a töltő hosszú távú használat során is hűvös marad. Kompakt kialakítás A töltő kis mérete miatt tökéletesen illeszkedik bármely autó belterébe anélkül, hogy zavarná a vezetési kényelmet vagy az esztétikát. A Joyroom JR-CCN06-al nemcsak funkcionalitást, hanem eleganciát és rendet is nyerhet. Több töltési protokoll támogatása Az eszköz támogatja a Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0, PPS, Samsung AFC és Huawei FCP protokollokat, így gyors és hatékony töltést biztosít különféle eszközökhöz. A Joyroom JR-CCN06-al mindig biztos lehet benne, hogy eszközei optimálisan és biztonságosan töltődnek. Több eszköz töltése Két USB-C port lehetővé teszi, hogy két eszközt egyidejűleg, teljes teljesítménnyel töltsön. Ez időt takarít meg, és nem kell aggódnia, melyik eszközt töltse először. Biztonságos használat Az integrált védelmek óvják készülékeit a túlmelegedéstől, túlfeszültségtől és túláramtól.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett