Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156300668 Márka: ANLAN

Ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY11-001


Cikkszám: 01-ADRY11-001 | EAN/Vonalkód: 6953156300668 | Márka: ANLAN

Ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY11-001


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ANLAN EMS arcmasszírozó
Álmodozol sima, szép bőrről? Az ANLAN legújabb verziójú ultrahangos masszírozójával megszabadulhatsz a finom vonalaktól, feszesítheted az arcbőrt és felveheted a harcot a pattanásokkal! Az eszköz 5 ápolási módot, 3 hőmérsékleti szintet és 2 fényterápiás típust kínál. Emellett lehetővé teszi az EMS mikroáram intenzitásának 3 lépésben történő beállítását és körülbelül 10,000 fordulat/perc frekvenciájú rezgések használatát. A beépített kijelzőnek köszönhetően egyszerűen kezelhető.

5 elérhető mód
Az ANLAN masszírozó 5 módot kínál, amelyek segítségével átfogóan gondoskodhatsz bőröd állapotáról. Ezek a következőket tartalmazzák: Tisztítás (magas hőmérséklet, rezgések, pozitív ionok, fototerápia), Hűtés (alacsony hőmérséklet, rezgések, fototerápia), EMS feszesítés (EMS mikroáramok, fototerápia), Hidratálás (magas hőmérséklet, rezgések, negatív ionok, fototerápia) és Col Synthesis (alacsony hőmérséklet, rezgések, negatív ionok, fototerápia).

Ismerd meg az ionok erejét
Az eszköz pozitív és negatív ionokkal történő bőrápolást kínál. A negatív ionok segítik a bőr tápanyagok jobb felszívódását. Hatékonyabbá teszik a kozmetikumokat. A pozitív ionok lehetővé teszik az alapos, hatékony tisztítást. Tökéletesen eltávolítják a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. Ennek eredményeként a bőr tisztává, hidratálttá és ragyogóvá válik.

Használd ki a fényterápia előnyeit
Fedezd fel, milyen sok előnyt nyújthat a fototerápia. A masszírozó vörös vagy kék fénnyel tud hatni a bőrre. A vörös fény növeli a bőr rugalmasságát. Feszesíti és megakadályozza a ráncok kialakulását. A kék fény megszünteti a baktériumokat, fertőtlenít és tisztít. Ezáltal csökkentheti a bőrpírt és segíthet a pattanások kezelésében is.

Sima, rugalmas bőr
Mondj búcsút a ráncoknak és apróbb bőrhibáknak. Az ANLAN eszköze EMS mikroáramos masszázst kínál, amely felgyorsítja az anyagcserét és a bőrsejtek gyorsabb megújulását eredményezi. Ennek eredményeként a bőr rugalmasabbá és simábbá válik. Most könnyedén visszaállíthatod bőröd feszességét és fiatalos kinézetét! A masszírozó lehetővé teszi az EMS mikroáram intenzitásának három szintben történő beállítását is.

Magas és alacsony hőmérséklet
Az eszköz meleg és hideg borogatásokat is kínál. Mindkét esetben lehetővé teszi a hőmérséklet három szintben történő beállítását is. A magas hőmérséklet (38°C / 40°C / 42°C) lehetővé teszi a pórusok gyors megnyitását, így a tápanyagok jobban felszívódnak. Az alacsony hőmérséklet (6°C / 8°C / 12°C) összehúzza a pórusokat és lehetővé teszi a bőrápolási termékek hosszabb ideig tartó hatását.

Okos tervezés
Az ANLAN vezeték nélküli masszírozó kényelmesen illeszkedik a kézbe és körülbelül 3 óra alatt teljesen feltölthető. A beépített kijelző kényelmes hozzáférést biztosít az információkhoz - például ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét. Egy speciális állvány megkönnyíti az eszköz tárolását. A masszírozó légnyílásokkal is rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony hőelvezetést és növelik a használat biztonságát.

A csomag tartalma:
- Masszírozó x1

- Pamut rögzítőgyűrű x1

- USB töltőkábel x1

- Használati útmutató x1

Márka: ANLAN

Modell: 01-ADRY11-001

Anyag: ABS + rozsdamentes acél

Akkumulátor kapacitás: 1000mAh

Hőmérséklet tartomány: 6-42°C

Rezgési frekvencia: 10,000rpm±10%

Töltési idő: Körülbelül 3 óra

Súly: 135g

Eszköz méretei: 175x55x67mm

Állvány mérete: 80x65mm

Üzemmódok: Tisztítás, Hűtés, EMS feszesítés, Hidratálás, Col Synthesis

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett