Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301481 Márka: ANLAN

Eye Massager EMS ANLAN 08-AMYY31-02A


Cikkszám: 08-AMYY31-02A | EAN/Vonalkód: 6953156301481 | Márka: ANLAN

Eye Massager EMS ANLAN 08-AMYY31-02A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

EMS szemkörnyék masszírozó ANLAN 08-AMYY31-02A

Tudtad, hogy naponta mindössze 10 perc elegendő ahhoz, hogy a szemed és ajkad körüli bőr feszes maradjon? Az Anlan kínál egy olyan készüléket, amely segít eltávolítani az arcodról a látható fáradtság jeleit és teljeskörűen ápolja a bőrödet. A készülék 2 üzemmódot kínál, amelyek kék/piros fényhullámokat, EMS stimulációt, iontoforézist, rezgést és hőmérsékleti hatást alkalmaznak.

Hydratáció üzemmód
Az első üzemmódban a rezgés, az iontoforézis, a hő és a vörös fényhullámok kombinációja mélyen behatol az epidermisz felszínébe az optimális hidratáció érdekében. A 40℃-os hőmérséklet javítja a vérkeringést, a vörös fény pozitív hatással van a bőr tónusára és rugalmasságára, és az iontoforézis funkcióval a maszk vagy krém tápanyagai sokkal mélyebbre hatolnak a bőrbe, mint a hagyományos bőrápolás esetében. Ezenkívül a 8000 rpm-es rezgés mélyen ellazítja az izmokat, relaxációs érzést nyújtva.

EMS lifting üzemmód
A második módban lifting hatást érhetsz el. A gyengéd EMS elektromos impulzusok serkentik az arcizmokat, javítva azok tónusát és ennek eredményeként a bőr tónusát. A kék fény hulláma behatol az epidermisz felszínébe, serkentve a kollagéntermelést, amelytől a bőr simább és kellemesebb tapintású lesz. A hő, mint az 1. módban, stimulálja a vérkeringést a kiválasztott területeken, javítva az epidermisz tápanyag-ellátását. Az EMS üzemmód működését 3 szinten állíthatod be.

Ergonomikus kialakítás
Imádni fogod az Anlan masszírozót a gondosan kialakított dizájnjáért! A szögletes kialakítás révén a készülék nemcsak az arc könnyen elérhető területeihez, hanem a szem és a száj körüli bőrhez is tökéletesen illeszkedik. Ez a megoldás lehetővé teszi számodra, hogy kényelmesen végezd el a napi kezeléseket és élvezd a használat szabadságát! Ráadásul a masszírozó könnyű és kicsi, így könnyen elfér a kézitáskádban.

Erőteljes és praktikus
A készülék 400 mAh-s újratölthető akkumulátort használ, amely egyetlen töltéssel akár 80 perc vezeték nélküli működést biztosít, így a masszírozó biztosan több utazáson is szolgálni fog téged! A készülékhez egy töltőkábelt is mellékelünk, amely segít a masszírozó feltöltésében. A fokozott biztonság érdekében a terméket intelligens időzítővel láttuk el, így az 5 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Szánj egy pillanatot bőröd ápolására és élvezd a kiváló állapotát hosszabb ideig!

A csomag tartalma:
- Masszírozó
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Anlan

Model: 08-AMYY31-02A

Anyag: ABS

Súly: Kb. 55 g

Méret: 37mm x 132mm

EMS szint: 3 szint (fehér-zöld-kék jelzőlámpa)

Fény: Vörös fény (620-630nm), kék fény (460-470nm)

Hőmérséklet: 40±2°C

Akkumulátor kapacitás: 400mAh

Bemenet: 5V 1A

Feszültség: 3,7V

Automatikus kikapcsolás: Kb. 5 perc

Töltési idő: Kb. 2,5 óra

Működési idő: Kb. 80 perc

Rezgési frekvencia: 8000 rpm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett