Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301269 Márka: ANLAN

ANLAN 01-ADRY15-001 Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával


Cikkszám: 01-ADRY15-001 | EAN/Vonalkód: 6953156301269 | Márka: ANLAN

ANLAN 01-ADRY15-001 Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretnél gondoskodni a bőrödről, de nincs időd a részletes ápolásra? Az ANLAN ultrahangos arcmasszírozójával napi öt perc is elegendő, hogy megfelelően ápolhasd az arcod és elérd a kívánt eredményeket. A készülék működése rendkívül egyszerű, és könnyedén beállíthatod a masszírozó munkáját igényeid szerint, ráadásul akár 4 ápolási mód, 3 típusú fototerápia és 3 hőmérsékleti szint közül választhatsz. Az erős akkumulátornak köszönhetően a készülék hosszú ideig szolgál téged.

Hatékony arctisztítás
Ha küzdesz az aknéval, látható pórustöbblettel vagy a bőröd szürkésebb árnyalatot vett fel, gondolkodj el a tisztítási módszered megváltoztatásán. Amikor a kézi arcmosás nem hozza meg a kívánt eredményeket, használd ki az ANLAN ultrahangos arcmasszírozó által kínált lehetőségeket. Egy meleg borogatás (38°C / 40°C / 42°C hőmérséklet) hatékonyan megnyitja a pórusokat és javítja bőröd állapotát. Ezzel szemben a hideg borogatás (6°C / 8°C / 10°C hőmérséklet) szűkíti a pórusokat, rugalmassá teszi a bőrt és növeli a használt bőrápoló kozmetikumok hatékonyságát.

Fényterápia
Érezd magad, mintha egy spa-ban lennél, és végezd el a fototerápiát otthon. Az ANLAN ultrahangos masszírozó 3 típusú fényterápiát biztosít. Ha rugalmasabbá szeretnéd tenni a bőrödet és megszüntetnéd a ráncokat, használd a vörös fényt. Az akné hatékony kezeléséhez, a bőr maximális tisztításához és a baktériumok eltávolításához használj kék fényt. A zöld szóval az utolsó fény javítja a mikrokeringést, megszünteti a puffadtságot és csökkenti a faggyútermelést.

Bőrfeszesítés otthon
Egyre gyakrabban észleled a megjelenő ráncokat? Vagy esetleg a bőröd gyengébb és kevésbé rugalmas? Nem kell időpontot foglalnod drága kezelésekre ezeknek a problémáknak a megoldásához. Az ANLAN masszírozó által használt EMS mikrokorsó áthatol a mélyebben lévő izmokba, hogy segítse a bőr rugalmasságát és regenerálódását. Mindössze 7 nap rendszeres használat után (2x naponta, 10-15 perc) élvezheted az egészséges és fiatalos megjelenést!

Egy készülék, számos felhasználás
Az ANLAN ultrahangos arcmasszírozó annyi funkcióval rendelkezik, hogy akár 5 különböző bőrápoló készüléket helyettesít. A terméket használhatod fototerápiára, mélytisztításra, borogatásra vagy akár az arc karcsúsítására is. És ezek még nem is az összes lehetőség! Az ionok és a magas frekvenciájú rezgések használatával biztosítható, hogy a bőrápoló termékek tápanyagai elérjék a bőr legmélyebb rétegeit, így hibátlan bőrt élvezhetsz. Ne feledd, hogy alaposan mosd le a sminkedet a masszírozó használata előtt.

Átgondolt kialakítás
Az LED kijelző tájékoztat a készülék működési állapotáról. Könnyen ellenőrizheted a hőmérséklet szintjét vagy az akkumulátor töltöttségét, többek között. A masszírozó töltési ideje körülbelül 3 óra. A készülék használata nem okoz semmilyen problémát. Emellett a masszírozó tökéletesen illeszkedik a kezedbe, így nem fogsz kényelmetlenséget érezni a bőröd ápolása közben. A csomaghoz tartozik egy speciális állvány, amely lehetővé teszi a termék kényelmes és biztonságos tárolását. Minden erőfeszítést megtettek, hogy az ANLAN masszírozó használata hatékony és kényelmes legyen.

A csomag tartalma:
- Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával
- Kozmetikai párna gyűrű
- Bázis
- Kozmetikai párna
- USB-C töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: ANLAN

Modell: 01-ADRY15-001

Anyag: ABS + rozsdamentes acél

Méretek: 179 x 60 x 61 mm

Súly: 195 g

Rezgés gyakorisága: 8000 RPM

Fény hullámhossz: Vörös fény 622 nm, Kék fény 467 nm, Zöld fény 523 nm

Akkumulátor kapacitás: 1000 mAh

Töltési idő: 3 óra

Használati idő: körülbelül 62 perc

Automatikus kikapcsolás: Tisztítás, EMS, Nedves mód: 5 perc, Hűvös mód: 2 perc

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett