Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006140 Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szem- és Arcmasszírozó 7 az 1-ben (szürke)


Cikkszám: GK000700GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702006140 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szem- és Arcmasszírozó 7 az 1-ben (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Arcmasszírozó és Szemmasszírozó (szürke).
A Cool & Warm 7 az 1-ben Arcmasszírozó és Szemmasszírozó megváltoztatja a napi bőrápolási rutinodat. Az fejlett technológia és az ergonomikus kialakítás révén a termék mélytisztítást és professzionális fiatalító terápiát nyújt. A hűtési és fűtési funkciók lehetővé teszik, hogy felfrissülj és ellazulj. Készülj fel egy szépség utazásra a Geske márkával, amelyet az ELLE magazin az 1. számú szépséginnovációnak választott.

Látható eredmények a bőrödön
A hideg és meleg használata a bőrápolásban hosszú hagyománnyal rendelkezik. A Cryo Deep Cooling és a High Efficiency Depuffing System hatékonyan szűkíti az ereket, feszesíti a bőrt és csökkenti a puffadást. Eközben a Pore-Opening Deep Warming felmelegítés serkenti a vérkeringést és visszaállítja a bőr ragyogását. Emellett a Youthful Skin & Complexion Renewal azonnal szebbé tesz.

Ergonomikus kialakítás
A masszírozó ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy pontosan elérje az arc minden területét, beleértve a nehezen hozzáférhető szem- és orrterületeket is. Ezenkívül a szilikon fogantyú kényelmes használatot biztosít és kiküszöböli a termék kicsúszásának kockázatát masszírozás közben, a termékben található folyadék pedig fagyálló. A bőréhez biztonságos boroszilikát üvegből készült a masszírozó.

Használati kényelem
Az aktuális szükségleteidnek megfelelően helyezd a terméket a hűtőbe vagy merítsd meleg vízbe, és élvezd az otthoni privát spa élményt. A Geske segítségével búcsút inthetsz a makacs sötét karikáknak és táskás szemeknek, miközben ragyogóbbá teszed a bőrödet, tonizáló hatást érsz el, és élvezed a relaxáló masszázst.

További lehetőségek az alkalmazással
Töltsd le az ingyenes GESKE alkalmazást, hogy hozzáférj edzésekhez és szakértői tippekhez. Az alkalmazás segítségével mesterséges intelligenciával be is szkennelheted a bőrödet, amely személyre szabott megoldásokat javasol az egyéni igényeidnek megfelelően.

Gyártó: Geske
Modell: GK000700GY01
Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett