Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006065 Márka: Geske

Geske Sonic Cool & Warm Arc- és Testmasszírozó 9 az 1-ben (pink)


Cikkszám: GK000699PK01 | EAN/Vonalkód: 4099702006065 | Márka: Geske

Geske Sonic Cool & Warm Arc- és Testmasszírozó 9 az 1-ben (pink)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel az arc- és testápolás új korszakát a GESKE innovatív Cool & Warm (Hűtő és Melegítő) Arc- és Testmasszírozójával (pink). Ez a készülék átalakítja a mindennapi bőrápolási rutinodat. A fejlett technológia és az elegáns design kombinációjának köszönhetően a masszírozó nem csak mély relaxációt biztosít, hanem hatékonyan elősegíti a bőr regenerálódását, eredményeket nyújtva, amelyek összehasonlíthatóak a professzionális szépségápolási kezelésekkel.

Harmonikus gondoskodás a kezeidben

A GESKE masszírozóval bármilyen masszázst élvezhetsz otthonod kényelmében. Álmodsz egy hűtő terápiáról, amely revitalizálja a bőrödet? Vagy egy melegítő masszázsról, amely csökkenti a duzzanatot? Ez a készülék könnyedén alkalmazkodik az egyéni igényeidhez, támogatja a bőr megújulását és segít küzdeni az öregedés jelei ellen. Mindehhez nem szükséges bonyolult technológia – egyszerűen melegítsd fel a készüléket meleg vízben vagy tedd be a hűtőszekrénybe használat előtt. Ezek egyszerű megoldások, amelyek gyors eredményeket hoznak!

Modern technológia a szépség szolgálatában

A vörös fény és a SmartSonic Pulsation technológia használata lehetővé teszi a bőr hatékony regenerálását és fiatalítását, gyors és látható eredményeket nyújtva. Ezek az innovációk nemcsak felfrissítik a megjelenésedet, hanem hozzájárulnak a bőr általános állapotának javításához is. A készülék segít visszanyerni a fiatalos ragyogásodat, csökkentve a sötét karikákat és a szem alatti táskákat, valamint a finom vonalakat is.

Személyre szabott megközelítés egy okos alkalmazással

Csatlakozz az elégedett GESKE alkalmazás-felhasználók hosszú sorához, és fedezd fel, hogyan tudják az MI algoritmusok átalakítani a mindennapi bőrápolási rituálékat. Használj személyre szabott ajánlásokat és videóutasításokat, amelyek segítenek a készülékből a legtöbbet kihozni.

Luxus, amely díjakra érdemes

A GESKE termékeit nem véletlenül nevezte el az ELLE az első számú innovációnak. Hatékonyságuk és sokoldalúságuk különleges elismerést érdemel, amit ez a rangos jelölés is bizonyít. Győződj meg magad!

Tartalom
Sonic Cool & Warm Arc- és Testmasszírozó 9 az 1-ben
Mágneses töltő

Gyártó
Geske

Modell
GK000699PK01

Szín
Pink

Anyag
Szilikon

Vízállóság
IPX7

Töltési mód
Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett